Mit lehet csinálni a túlérzékeny makkal?
Figyelt kérdés
Volt egy betegségem lichen sclerosus et atrophicus a makkomon. Több mint egy éve kezdődött használtam kenőcsöt és tablettát. Volt egy részleges körülmetélésem és ott kb 1-2 cm távolítottak el. Mivel hosszú volt így is a fityma annyira nem látszik ki a makk csak egy kicsit. 2 urológusnál és 2 bőrgyógyásznál voltam és mind azt mondták, hogy elmúlt a betegség ahol beteg volt a makk kicsit fehérebb maradt, de nem lehet észrevenni csak akkor ha nagyon közelről nézzük. Az utolsó bőrgyógyász is azt mondta hogy nincs semmi gond. De akkor nem értem, ha ingerlés alatt van egy ideig nincs semmi gond, de 2-3 perc múlva a makk felső részében olyan kellemetlen érzést érzek, hogy le kell állni annyira rossz érzés jön elő. Aztán egy kis szünet után megint előjön és nagyon kellemetlen amit érzek a makk felső részén.2013. aug. 30. 22:28
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az a felső rész az, amit a maradék fityma takar még és az egészen érzékeny? Ez a betegségtől független lehet, szerintem. Egyszerűen érzékeny a makkod fedett része mindenre.
2/2 anonim válasza:
Próbáld fedetlenül, szabadon tartani úgy, hogy a fityma ne legyen rajta. Pár hét alatt meg kell hogy szokja ezt az állapotot, és elmúlik a túlzott érzékenység!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!