Forduljak orvoshoz?
Egy jó ideje sok, apró, mm nagyságú, bőrszínű pattanásszerű dudorok vannak a herezacskómon és a péniszem tövében, szinte alig látszanak. A herezacskón ezekből a kis dudorokból nő ki a szőrszál. De kicsit nagyobbnak tűnnek, mint egy normál szőrtüsző. A péniszem tövében is vannak, ezek kisebbek jóval, de nem mindből nő szőr, ezért is kezdett aggasztani. Amúgy nem viszket, nem fáj. Szexuális kapcsolatot még nem létesítettem. Szemölcsöm, herpeszem még semmilyen testrészemen nem volt (hál' Isten). Igényes vagyok, a higéniai körülményekre mindig figyelek (értem ezalatt, hogy minden nap mosom, minden nap tiszta alsót veszek, mocskos kézzel nem nyúlok hozzá).
Nem tudom, hogy ezzel forduljak orvoshoz, vagy se. A szüleimnek nem szóltam, nagyon kínosnak érzem elmondani és hogy gatya nélkül lássanak, még ha ők a szüleim is.:S
Esetleg, ha valakinek volt hasonló kérem írjon.
16/F
Az jó hogy meg nyugodtál de nem az van amit olvastál.
Amiből szőr nő ki az a szőrtüsző.Akár több szőrszál is kinőhet belőle .Valóban olyan mint egy pattanás .
A fordyce pöttyök is olyanok,de abból szőr szál nem nő ki .
Faggyúmirigyek is vannak,de abból sem nő ki szőr szál .Alapjában mind a 3 ból lehet nálad,de orvoshoz nem kell menned.A fordycére nincs megoldás még ,csak esztétikailag lehet zavaró .Az ilyen dolgok sok fiúnál fordulnak elő .
Engem kicsit zavarnak, így hogyha lesz egy "kis" megtakarított pénzem lehet kipróbálok egy ilyen kenőcsöt. Sajnos még Magyarországon nem forgalmazzák, de világszerte hatásos azt olvastam.
Vagy lehet, hogy kipróbálom a 7-es hozzászóló házi módszerét.:) http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Köszi az infókat! Mindenkinek ment a zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!