A heregolyóm néha fáj, mitől lehet ez?
Néha fáj egy ideig.Nem hordok szűk nadrágot,alsógatyát és megvizsgáltam magamnak nincs rajta pukli sem más.De azt észre vettem(nem nagyon szoktam nadrág szíjat hordani) ha öv van rajtam,mert a munkásnadrághoz kell,akkor utána is előfordul,hogy fáj.Meg az is feltűnt,hogy az új memóriahabos matracom nem olyan mint a régi rugós.Szóval hogy fáradtan lehuppanok és a rugós bement alattam,de ez csak a lábamnál megy le és(kínos de leírom)felüti a heregolyóm.Ha lassan letenném magam elmúlna a dolog?LEhet ez a baj?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kérdés. Nem tudom milyen helyen dolgozol, de abban az időben, amikor ezek a próblémák kezdöttek ültél le valami hidegre? Mert lehet here gyulladás, amit okzhat felfázás, vagy amit emlittél matrac ütödés, mert kisebb-nagyobb ütödések is okozhatják.
Emlitetted azt is hogy őv hordása után is fáj. Szoktál emelni nehezeet? Vagy sportolsz? Mert akkár sérv is lehet, vagy valami meghúzodott. Mindenestre próbálj óvatosan leülni, és kicsit pihentetni magad. Még ha kellemetlen is, de keres fel egy urologust, hogy kizárhasd a komolyabb próblémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!