Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az nagy baj ha a nem bírom...

Az nagy baj ha a nem bírom fel húzni a péniszemen a bőrt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok olyakkal hadjatok hogy műtét...de mondjuk ha eljön a sex ideje nem fog meg akadályozni? Vagy ha addig húznám még elnem szakadna a bőr?

2013. aug. 23. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Fitymaszűkülettel no szex.persze függ a mértékétől.

Kérj segítséget urológustól és nem kell azonnal kés alá feküdni.

2013. aug. 23. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem merek elmenni túl ciki ez nekem
2013. aug. 23. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Akkor magadra vess! Majd ha férfi leszel összeszeded a bátorságod!
2013. aug. 23. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
ciki hahaha.mert az nem ciki amikor bekéne rakni aztán azt mondod a partnerednek, hogy bocs de nem tudom mert fityma szükületem van. na ez ciki
2013. aug. 23. 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Én attól ugyan úgy be fogom rakni ha bele is döglök :D majd max fel szakad és kb 1 Hónapig nem csinálhatok vele semmit se...
2013. aug. 23. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon könnyedén mondod ezt, hogy elszakad a bőr azt csá. Azért az nem olyan, mintha kiszakítanál egy papírt a füzetedből. Ömlik a vér, te meg ordítasz a fájdalomtól, és mindez szex közben, egy pucér csaj társaságában, akinek ezek után nyilván egy életre elmegy tőled a kedve. Aztán utána így is eljutsz az orvoshoz, szóval még azt sem úszod meg. Nem egyszerűbb mindezt megelőzni egy negyed órás vizsgálattal? Még az se biztos, hogy műtét lenne belőle.
2013. aug. 23. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Már kaptam jobb választ privátba
2013. aug. 23. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Nézd még fiatal vagy várj egy kicsit a sexel és kezd esténként tornáztatni a fitymád,ami annyit tesz,meleg vízben óvatosan,lassan,csak amennyire engedi a fitymád(ha be akarna repedni azonnal hagyd abba)kezd hátra húzkodni percekig minden nap,és akkor lesz a legjobb ha már merev a péniszed és úgy csinálód,mivel fiatal vagy ez segíthet és akár 2-3 hét alatt érzheted hogy egyre hátrébb tudod húzni a fitymád és a feszülés,vagy fájó érzés elmúlik.Ha ez nem segít akkor sajnos orvoshoz kell menni,oda fiatal korúként is simán elmehetsz,más tudta nélkül,csak időpontot kell majd az urológustól kérni.

Próbáld ki,1-2 hónapot tudsz a sexel még várni,addig meg megpróbálhatod a fitymád nyújtani.De csak óvatosan.

2013. aug. 24. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Koleszba ezt nehezén tudnám meg csinálni :/
2013. aug. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!