Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Impotencia? Menjek el orvoshoz?

Impotencia? Menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés

Tegnap órákon keresztül szeretkeztünk a barátnőmmel, de az első menet után lankadt a figyelmem....nagyon nehezen de sikerült össze hoznunk még egy második meg egy harmadik menetet is. Akkor úgy gondoltam, hogy nagyon kifárdhattam az elsőtől, de ma reggel sem tudtam életet lehelni belé....normális ez? mit kéne tennem?

18/F

2013. aug. 19. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindennek van határa,még ha 18 is vagy .Elélvezés után különböző kémiai folyamatok játszónak le a szervezetben

Hormonok szabadulnak fel,az agy pedig igyekszik az eredeti állapotot visszaállítani .Bonyolult egy folyamat ez,és idő is kell hozzá.Ha az agyadba nem érkezik olyan inger,ami kiváltja a sexuális vágyat,bizony nem fog felállni .De ezt nagyon is elnyomhatja valami,pl kimerültség.Te magad is ezt írod.

2013. aug. 19. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:
holnapra azért már illeni működnie nem? kicsit ijesztő ez ilyen fiatalon
2013. aug. 19. 10:23
 3/3 anonim válasza:
Szia! Ha mindennap csinálod, a bőrnek nem tesz jót neki és nem árt a néhai pihentetés. 24F
2014. dec. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!