Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hova forduljak, illetve mit...

Hova forduljak, illetve mit csináljak ilyen tünetekkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre leszögezném, hogy minden nap fürdöm, minden nap alaposan megmosom a péniszemet. Történt a mai nap olyan, hogy elment WC-zni, ugye elvégeztem a pisilést, és aztán olyat éreztem mintha csípett volna az.. Aztán a kádban észrevettem hogy a makkomon megjelent egy kis piros folt egy helyen, a húgycső nyílás mellett. Mondom jól van biztos csak tényleg csípte egy kicsit, nem ráztam ki eléggé.. aztán később, most éjféltájt felhúztam a fitymám, és elkezdtem vizsgálni a makkom. Arra lettem figyelmes hogy mintha genny lenne rajta, valamint amikor kicsit megnyomtam a péniszem, megnézve hogy jön e belőle ki valami, akkor észre vettem hogy a húgycsőből genny jön ki... Utána olvastam, csak rosszat láttam róla, hogy ez valami súlyos dolog. Srácok, lányok, kérem a segítségeteket! Ez most mire utal? Mit csináljak vele? Mitől alakulhatott ki? :O :( Segítség!

2013. aug. 17. 01:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát igen...ha már neki volt gombája, akkor lehetséges az is, hogy nem lett rendesen kikezelve...és oda-vissza adogatjátok most egymásnak, mint a ping-pong labdát. Most Ő tünetmentes, (de lehet attól még gombája)és most rajtad jött ki. Ezt már mi is jó párszor végigjátszottuk a barátnőmmel a 3 év során.

Egyébként mikor pár hónapja kezelte magát a barátnőd, akkor Te nem lettél lekezelve? Mert nálunk, amikor legutóbb kijött a barátnőmön akkor én is kaptam egy darab tablettát (erős antibiotikumot) és krémet, pedig nekem semmi bajom nem volt. Mindkét felet kell kezelni, mert egymással ping-pongoztok akkor :(

Egyébként van még tippen, ha kiderül, hogy gomba, akkor olvassatok utána neten és lehetséges táplálkozással is elkerülni és megerősíteni ellene az immunrendszert. Pl barátnőmnek már annyi volt, hogy már nagyon unta a dokihoz járkálást, és mondjuk a doki nem is szólt neki, hogy a hüvely bélflóráját állítsa vissza ilyen tejsav bacival, ami jót tesz a hüvelynek (hülye orvosok csak a pénz kell nekik) párszor megcsinálta a "hüvelyöblögetést" az orvosi kezelés után és nagyon sokáig nem jött elő neki. Egyébként nem olcsó mulatság az a nődokik által felírt krémek, tabletták sem :(

Jaa és a barátnőm állítja, hogy jobban is érzi magát mióta havonta csinál "hüvelyöblögetést", és hogy elkerülje a hüvelygombát, így megpróbálta lecsökkenteni pl a élesztős kaják evését, kenyeret is és pékárut is kevesebbet eszik és sokkal jobban érzi magát. :) Na remélem meggyógyultok hamarosan! Jobbulást Mindkettőtöknek!

2013. aug. 17. 21:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg kórházba fogok nézni, ide a Megyeibe Miskolcon. Köszönöm szépen a jó tanácsokat. Utolsó hozzászóló: Én is kaptam tablettát barátnőmtől, ha jól emlékszem kétszer kellett bevennem, egy héten egyet, de ha rosszul emlékszem, akkor csak egyet kellett, most így fogalmam sincs. :D Az a baj, hogy szerdán nekem még pótvizsgám is lesz, plusz még megyek szemészetre is, meg még nem tudom hogy lesz a dolog.. eléggé zűrös lesz az a nap. Érdekes dolog ez amit írtál a táplálkozással kapcsolatban. A dokis pénzes dologgal pedig teljesen egyetértek veled.. pénz beszél.. Na mindegy. Mindenkitől köszönjük szépen a jó kívánságokat! Írok majd ide, ha meglett a dolog, vagy lehet hogy még később is fogok, ha valami új kérdés, vagy új tünet merül fel. A holnapi kórházas dolgot szerintem hanyagolom.. megpróbálom valahogy megoldani majd a hét folyamán ezt az egészet.. Jó éjszakát! :)
2013. aug. 18. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!