Hova forduljak, illetve mit csináljak ilyen tünetekkel?
Hát igen...ha már neki volt gombája, akkor lehetséges az is, hogy nem lett rendesen kikezelve...és oda-vissza adogatjátok most egymásnak, mint a ping-pong labdát. Most Ő tünetmentes, (de lehet attól még gombája)és most rajtad jött ki. Ezt már mi is jó párszor végigjátszottuk a barátnőmmel a 3 év során.
Egyébként mikor pár hónapja kezelte magát a barátnőd, akkor Te nem lettél lekezelve? Mert nálunk, amikor legutóbb kijött a barátnőmön akkor én is kaptam egy darab tablettát (erős antibiotikumot) és krémet, pedig nekem semmi bajom nem volt. Mindkét felet kell kezelni, mert egymással ping-pongoztok akkor :(
Egyébként van még tippen, ha kiderül, hogy gomba, akkor olvassatok utána neten és lehetséges táplálkozással is elkerülni és megerősíteni ellene az immunrendszert. Pl barátnőmnek már annyi volt, hogy már nagyon unta a dokihoz járkálást, és mondjuk a doki nem is szólt neki, hogy a hüvely bélflóráját állítsa vissza ilyen tejsav bacival, ami jót tesz a hüvelynek (hülye orvosok csak a pénz kell nekik) párszor megcsinálta a "hüvelyöblögetést" az orvosi kezelés után és nagyon sokáig nem jött elő neki. Egyébként nem olcsó mulatság az a nődokik által felírt krémek, tabletták sem :(
Jaa és a barátnőm állítja, hogy jobban is érzi magát mióta havonta csinál "hüvelyöblögetést", és hogy elkerülje a hüvelygombát, így megpróbálta lecsökkenteni pl a élesztős kaják evését, kenyeret is és pékárut is kevesebbet eszik és sokkal jobban érzi magát. :) Na remélem meggyógyultok hamarosan! Jobbulást Mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!