Relatív fitymaszűkületet hogyan kezelik?
Figyelt kérdés
Sikerült kiderítenem a neten hogy nekem valójában fitymaszűkületem van. De metélést NEM akarok. SEMMILYET. Létezik egyáltalán más módszer, vagy.. ? :'( Kérlek segítsetek,.2013. aug. 15. 15:56
11/17 anonim válasza:
Leírtuk világosan mit és hogyan tégy!? Ezen mi nem világos?
12/17 A kérdező kommentje:
Rendben van nem kell nekem esni -.- mar tudom mit fogok csinalni. Koszonom a valaszokat.
2013. aug. 18. 23:45
13/17 anonim válasza:
Nem kell egyből hangsúlyozni hogy a metélést el akarod kerülni,hallgasd végig hogy mit mond és ha metéléssel jön,akkor kérdezz rá,de nem erőszakosan,hogy el lehet kerülni a metélést mert te nem szeretnéd ha körülmetélnének téged.Előbb halgasd végig a dokit és nem kell egyből döntened sem hogy mi legyen,hanem kérj akár gondolkodási időt.
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben. Csak mar le akarom rendezni ezt az egeszet vegre. Mar zavar ez a dolog nagyon :/
2013. aug. 20. 15:42
15/17 anonim válasza:
Vigyázz, nekem ez pl rengeteg pénzembe kerül, csak, mert annak idején el lett sietve... a dokik gyorsan vágnak, aztán széttárják a karjukat, mint itt a virtuális tanácsosztogató nők. Járd inkább körbe többször, beszélj inkább több orvossal, mert nem biztos, hogy a legelső módszere fog segíteni a legjobban.
16/17 anonim válasza:
Akárhány orvossal beszél, nem azt fogják mondani, amit te hablatyolsz. Mindenki tudja, hogy a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés. Sőt, sokan akkor is vállalják ezt a kisműtétet, ha nincs szűkületük! Mivel bármelyik életkorban elvégezhető és minimális kockázatú, ezért ez a legelterjedtebb orvosi műtét a világon. (Ennél már csak a köldökzsinór vágás az elterjedtebb, de azt nem sorolják a műtétek közé.)
17/17 anonim válasza:
Ne hallgas az utolsóra,a szükületre nem csak a metélés a megoldás.A metélés a nagyon komoly szükületnél indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!