Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szükületem van hogyan...

RobiiiH kérdése:

Fityma szükületem van hogyan oldjam meg a problémám?

Figyelt kérdés
Ellégé durva fityma szükületem van. Anyira szük a fitymám hogy semmenyire sem tudom le huzni a bőrt merev állapotban sem és lankadt állapotban sem. Maszturbálás közben csak egy nagyon picit tudom épp hogy látszik a makkom elleje meg a vágás ahol az ember hugyol. Nem szeretnék meni dokihoz mert akkor szolni kéne a szülöeimnek és azt akkarom hogy ne tudjanak erről, esetleg valami kenőcs nincs hogy egy kicsit táguljon a bőr? Amúgy 16 éves vagyok és szűz. Szeretnék le feküdni egy lányal csak nem tudom hogy lehet ebből valami bajom esetleg tudnék normálisan sexelni?

2013. aug. 11. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
OMG,... előző értelmetlen rizsagép megint beindult... (facepalm)
2013. aug. 12. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Hali!

˙

Ne haragudj kedves Kérdező őszinteségemért. Nem bántani akarlak, de 16 évesen azért már illene megtanulnod rendesen fogalmazni, és helyesen írni. Tudom, hogy nem esik jól, ha ezt szóvá teszik, én sem szeretem, ha engem baxogatnak, de azért tedd meg légy szíves, hogy ezentúl odafigyelsz rá + használj vesszőket(,) a különböző mondatrészek elválasztására, különben nagyon egybefolyik, amit írsz, akkor pedig nem lesz könnyű elolvasni, gyakran megérteni sem, amit írsz. Még1x ne haragudj, hogy szóvá teszem, de erre figyelj ezentúl oda! Okés? :-)

** ** **

"ELég(g)é durva fitymaszŰkületem van. An(n)yira szŰk a fitymám(,) hogy seMen(n)yire sem tudom lehÚzni a bőrt(,) merev állapotban sem(,) és lankadt állapotban sem. Maszturbálás közben csak egy nagyon picit tudom(,) épp hogy látszik a makkom eLeje(,) meg a vágás (nyílás)(,) ahol az ember hugyol (hugyozik)."

_ Hadd kérdezzem meg, nem fújja fel a fitymádat a vizelet csövelés közben?

"Nem szeretnék men(n)i dokihoz(,) mert akkor szo(')lni kéne a szülEimnek(,) és azt aKarom(,) hogy ne tudjanak erről,(!) (Nincs-e) esetleg valami kenőcs(,) hogy egy kicsit táguljon a bőr?

_ 16 évesen bármiféle műtéti beavatkozást akarnának elvégezni rajtad, ahhoz szülői engedélyre lesz szükséged írásban, ez tehát elkerül7etlen lesz, h. szólj nekik, hacsak nem vársz még 1,5--2 évet 18 éves korodig... viszont ha még rosszabb lesz a szűkületed az újabb évekig tartó időhúzás miatt, az a te hülyeségednek lex majd betud6ó, azt azért tudd! :-o

"Szeretnék le|feküdni egy lán(n)yal(,) csak nem tudom(,) hogy lehet ebből valami bajom(,) esetleg tudnék(-e) normálisan s(z)exelni?"

_ Normálisan semmiképpen. Többekkel bexéltem, akik óvszert húztak a bréjükre úgy, hogy a fityma nem jött hátra rajta. Nem is éreztek sokmindent, vagy pedig az óvszer csúszott le. (Uis az óvszer úgy van tervezve, hogy az le7őleg a pénisz vastagságához illeszkedjék, ill. beakadjon a barlangos testek izomrostjai közötti aprócska horpadásokba, ill. a makk pereme alatti árokba. Ha utóbbiba nem akad be, sokkal könnyebben lejön a péniszről.

˙

Am. számomra nem ismeretlen ez a probléma. Ez az ABSZOLÚT FITYMASZŰKÜLET, olyan, amelynél SEMENNYIRE nem jön hátra a fityma a pénisz semelyik állapotában sem. Mostanában egyre inkább jönnek elő ezek az esetek, ahol ennyire dúrva a helyzet. VANnak esetek, amikor gyerekkorban még kezel7ő lett volna ez a probléma, egy részük még azelőtt ÉLETÉBEN NEM LÁTTA A MAKKJÁT! :-o

Érdekes módon az elmúlt másfél-2 hónapban több huszon- ill. 20, 17, 16, 15 és 14 évesnél is képbe kerültem ennyire súlyos abszolút szűkülettel kapcsolatosan. Az esetek zöme olyannyira súlyossá vált az évek során, hogy a műtét náluk javarészt elkerül7etlen.

TE IS EZT AKAROD? :-o

A tiédet vmi ilyesminek képzelem az eddigi leírásod alapján...:

>> [link]

˙

_ Neked am. mióta van meg a szűkületed?

_ Mindig ilyen volt, amilyen, vagy volt, hogy hátrajött még a fitymád vmennyire?

_ Vmilyen doki (körzeti-/házi, sulidoki, urológus... stb.) vizsgálta-e már eddig valaha a fütykösödet? Volt-e esetleg bármiféle orvosi beavatkozás elvégezve, végrehajtva a fütykösödön az eddigiekben?

Üdv: EE

2013. aug. 13. 02:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia elnézést az írás modért, amikor ezt írtam akkor nagyon fáradt voltam. A képet amelyiket be linkelted valamihez hasonlo. Eddig még semmilyen orvos sem látta és nem volt semmi mütéti beavatkozás a fütyimen. Kicsi koromban egy családi orvos hátra huzta a bőrt de az még kisebb koromban volt. Eddig nem is tudtam a fityma szükületről és nem zavart, csak most az utobbi honapokban hallotam róla és olvasgatam, rá jöttem hogy nekem is van. Eddig azt hittem hogy ha el veszitem a szűzeségem akkor normális lesz. Amúgy a makom azért ellégé nagy szoval bőrel is látszik hogy van makkom és van olyan kis sánc szerüség (bocs nem tudtam hogyan fogalmazam meg.)

Hát majd el megyek orvoshoz csak sajnos most nagyon be van táblázva ez a hónap és nagyon nincs mikor el menyek mert most a következő héten minden 3-4 napban el leszek utazva.

2013. aug. 13. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Hali ismét!

˙

Semmi gond, azonban azt mérlegeld, hogy a másik aki szeretne neked segíteni, ha nem tudja megérteni, amit írsz, akkor feladja az általad írott szöveg megfejtését, vagy könnyen kikezd7 miatta. Ha másoknak írsz vmit, főleg, ha tőlük szeretnél/vársz vmit, akkor azért figyelj arra oda, hogy könnyebben tagol6ó, értelmez7ő legyen, így könnyebben találsz segítséget is! Ha ezt nem tudod biztosítani, akkor inkább várj addig, míg képes leszel erre (is) odafigyelni, amikor frissebb leszel! :-o

Am. írod, hogy...:

"Kicsi koromban egy családi orvos hátrah(ú)zta a bőrt(,) de az még kisebb koromban volt."

_ Hány éves voltál/le7tél ekkor? (Ha nem tudod, talán érdemes lenne megkérdezni a szüleidet!)

_ Nem emlékszel esetleg olyasmire, hogy lefogtak, és az a doki vmiféle műszerrel benyúl a fitymád alá/a makkod közé?

˙

"Eddig nem is tudtam a fitymaszűkületről(,) és nem zavart, csak most az ut(ó)bbi h(ó)napokban hallot(t)am róla(,) és olvasgat(t)am, rájöttem hogy nekem is van."

_ Tehát felvilágosításban sajna eddig nem/nem nagyon volt részed, ill. olyan országban/országrészben él7sz, ahol ezzel nem foglalkoznak, vagy a témára nem vmi nagyon figyelnek oda.

"Eddig azt hittem(,) hogyha elvesz(í)tem a szűzes(s)égem(,) akkor normális lesz."

_ Tudok, olyan srácról, aki élete első aktusát élte volna meg egy lánnyal, de amint a vaginájába nyomta volna a fütykösét a csajnak, közben egy reccsenést hallott, és fájdalmat érzett, amiközben azonnal félbeszakította a közösülést és a vécébe rohant, majd rájött, hogy gond van a műszerrel, a csajnak meg azt hazudta, hogy valami rosszat evett, és nem érzi jól magát. Ez még 2010-ben volt, hogy azóta mi van vele, nem tudom, csak azt, hogy vszleg neki IS ABSZOLÚT FITYMASZŰKÜLETE le7ett. Egy képet mutatott a szerszámról, azon a fityma végén túllógó (túltengő) bojt nagyon pici volt, kb. ilyen:

>> [link]

...oldalnézetből meg vhogy így nézett ki...

>> [link]

...csak a fitymavégi bojt neki nem volt piros, mint az iménti srácnak, akinek nyilvános képeiből beillesztettem párat. Az iménti két képen látni, hogy a pénisz merev, de mégsem megy az a fityma hátra, viszont a bojtja a végén innen nézve kissé gyulladtnak tűnik nekem.

"Amúgy a mak(k)om azért eLég(g)é nagy(,) szo(')val bőr(r)el is látszik(,) hogy van makkom(,) és van olyan kis sáncszer(ű)ség (bocs nem tudtam hogyan fogalmaz(z)am meg.)"

_ Úgy érzed az a "sáncszerűség" az, ami szűk, és szorítja a fütykösödet, amikor próbálnád a fitymádat hátrahúzni?

˙

Az elfoglaltság mindenkinél ért7ő, azonban lassan meg kellene tanulnod elkülöníteni egy kis időt a szűkületedre is, és azt se felejtsd, hogy minél hamarabb törekedsz megoldani a problémát, annál kevesebb időt kell vele foglalkoznod. Ha úgy érzed tudok segíteni neked ebben, vagy további kérdéseid vannak, akkor keress meg bátran >>priviben. :-)

2013. aug. 14. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

>...

Még van egy topik, amit olvass át, mert sztem ennek a korodbéli srácnak kísértetiesen hasonlít a problémája a tiédhez! :

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__4..

2013. aug. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!