13 évesen jobbra ferde a farkam. Mit tegyek?
Mit tegyek?
mitől van?
Így fog maradni?
Mi lessz majd velem így?:s
Aha, kedves utolsónál inkább forrásban lévö vizzel csinálnám, próbáld ki ugy is, várjuk a híreket...
Szal azért oltanak, mert tapasztalatlan vagy, ez igen szokásos dolog, nemtom a férfiak hány százalékának nem egyenes a szerszáma, nekem pl, szintén nem az.
Az interneten is láttam ilyet, pl. rendeltetésszerũ használatot segítö tanvideókon - most a 'home'-ra gondolok, ahol átlagsrácok veszik föl magukat; ugy látszik ennek is megvan a haszna.
De persze a kérdés itt is a "mennyire", nyilván egy bizonyos határ fölött lehetnek problémák, de nem tudom megmondani hol a határ, szavakkal leírni amugy is problémás.
Ha fölteszel képet, gondolom sokan meg tudják mondani, a te eseted már probléma-e.
Megértem, hogy a környezetedben szégyenled a merev hímvesszödet mutogatni, de az egészségügyi problémák azért kívül esnek a szégyenlösségen (ugy értem családon belül, dokinál meg pláne). Felnöttek között közeli barátoknál, rokonoknál ezek intim, de nem durva témák, dokinak meg pláne nem.
mennyire ferde
egyébként is ha jobb kezes vagy, balra ferdül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!