Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 eves vagyok, es nincs...

16 eves vagyok, es nincs spermam. Ez miert van?

Figyelt kérdés
Peniszemmel semmigond,hibatlanul mukodik,csak meg nem jn a sperma:/ez problema??
2013. aug. 6. 21:06
 1/8 anonim válasza:
A csapot kinyitottad?
2013. aug. 6. 21:07
 2/8 anonim válasza:
egyrészt jó dughatsz óvszernélkül
 3/8 anonim válasza:
hát elég baj... lehet meddő vagy. tehát nem lehet gyereked. soha.
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem jön sperma akkor nyilván nem működik hibátlanul és igen probléma.
 5/8 anonim válasza:
urológushoz lehet el kellene nézni
2013. aug. 6. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Az elofordulhat,hogy csak keson ero tipus vagyok?
2013. aug. 6. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Probléma.

Nekem is volt ilyen. Elmentem endokrinológushoz, utána pedig urológushoz. Rendszeresen (3 havonta) injekciót kaptam, éveken keresztül, és rendbe jött. Ne halogasd, menj orvoshoz, mert van egyszerű megoldás.

2013. aug. 6. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak későnérő vagy,de olyan 16,5 éves korig fogadható el hogy valakinek nincs spermája és ha utána sincs sperma,vagy még előváladéka sem,akkor enokrinologiai vizsgálatra kell mennie és ott hormon vizsgálatot végeznek.

Nézd akik mondjuk alacsonyabb növésűek azoknál soksor a szervezetük később indítja be a sperma termelést.

Írnod kellene milyen magas vagy,mikor kezdtél szőrősődni,van e előváladákod?

Ismerősőmnek a fia összejött egy csajjal és a csaj öccse 16 évesen 144 cm,apja is kicsi 172 cm,de a srác igen fejlettlen,semmi kamaszodás nincs nála,amúgy tök egészséges és azt modnták hogy max fél év,3/4 év és utána orvoshoz kell menni.Ez alatt igen sokat fejlődhet az ember még.

2013. aug. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!