Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet az oka h barátom...

Mi lehet az oka h barátom egész nap hány?

Figyelt kérdés
3 napja fájlalja a gyomrát ma egésznap reggeltől estig kb 8szor hányt voltunk ügyeleten nem igazán tudtak rá mit mondani felirtak neki gyogyszert nospa,b6 stb de nem lett jobban szerintetek mi lehet féltem nagyon.Hasmenése nincs n kimerültségre vagy stresszre is gyanakszok...
2013. aug. 4. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Tesóm is így kezdte, egyszer csak elkezdett hányni, már epét hányt annyira kiürült. Pár napra rá kiderült, hogy vakbél és azonnal műteni kell (ki is fakadt). Nálunk sem tudták megmondani elsőre, gyanakodtak mindenre, csak vakbélre nem. (ultrahang sem mutatta ki)
2013. aug. 4. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én amit eltudok képzelni az az hogy vagy össze szedett valamit. Vagy egyszerűen olyan ételt ehetett ami összekavarta bent a dolgokat.

Én minden estre holnap elmennék dokihoz a helyébe hogy ő is nézze meg ne csak az ügyeletes.

2013. aug. 4. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az a baj h nem nagyon evett semmit és ma is vizet meg kekszet hányt csak, köszönöm a válaszokat én is arra gyanakszok h vmi durvább betegség jele...
2013. aug. 4. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Feltétlen fogyasszon sok folyadékot,teát .A kiszáradást meg kell akadályozni .
2013. aug. 4. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Menjen el ma a háziorvoshoz.
2013. aug. 5. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez vakbél gyulladás lesz nagy valószínűséggel.

Elmegy orvoshoz, beutalják kórházba:

ultrahang, vérvétel, tapintás vizsgálat, ha gond van, akkor egyből megy majd röntgenre, bakteriológiai mintavétel (nyelvről), altatóorvoshoz megy, és majd adnak neki egy időpontot.... ha nagyon nagy a baj, akkor egyből műteni fogják, ha nem akkor csak a héten, esetleg jövőhéten.

Ha kicsit duzzadt, akkor pedig gyógyszeresen leviszik, megszüntetik a gyulladást (be fekszik egy kis időre), kap majd intravénásan sóoldatot (infúzió)+benne egy (esetleg több) injekciónyi gyulladáscsökkentőt fecskendezve.

2013. aug. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!