Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van, őszre...

Fitymaszűkületem van, őszre szeretném, hogy rendben legyen, viszont jövőhéten kezdődnek a fociedzések (első, az új csapatomnál) És jó, ha az első edzésen ott lennék. Mennyi idő után tudnék focizni?

Figyelt kérdés
16/F
2013. júl. 27. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem a letapadás az más dolog
2013. júl. 27. 21:43
 12/22 anonim ***** válasza:
6%

Ja értem már! Hátra (azaz a makk mögé) tud jönni rendesen is csak nehezen indul meg a fityma, majd -- lefogadom, amint átfricskázott a szűkületeden, onnantól meg már -- könnyebben végigjön! :-o Nem, ez így valóban nem tűnik letapadásnak.

De ha már 1x hátrajött, miért nem tisztítod ki? (Oké, féész. na és?) Vagy akkor mit csinálsz, hogy megtixtítsd azt a részt? (belfityma, makk, fitymafék)

EE

2013. júl. 27. 22:05
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem fogom magam metéltetni! És hát rendesen hátrahúzom,csak ritkábban,de amikor hátrahúzom,semmi koszt vagy hasonlót nem látok rajta,nem is túrós meg semmi.
2013. júl. 28. 07:00
 14/22 anonim ***** válasza:
8%

Nem is biztos, h. kell metéltetni, am. meg az ominózus törölt hozzászólóról köztudott, hogy TKM-párti, sz'al ha ezt te alapból felismerted, akkor tudod, h. mit akar, és nem kell hallgatnod rá!

Pár kérdés am. ...

_ Am. nem szoktad a makkodat lemorzsolni hüvelykujjal+tusfürdővel akkor, amikor megtisztítod?

_ Mi a helyzet a fitymafékeddel? Nem rövid?

_ Doki (sulidoki, körzeti doki... ) eddig sosem vizsgálta még a szűkületedet? Szüleid tudnak a problémádról?

EE

2013. júl. 28. 08:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem nézték meg sosem még,amikor le volt tapadva. Elkezdtem maszturbálni és egyszer csak azt vettem észre,hogy már nincs letapadva,majd közöltem a szüleimmel,hogy már oké. Ők szóltak a háziorvosomnak,és amikor legközelebb mentünk megnézte, mondtam hogy nehezen de hátrajön. Erre azt mondta hogy akkor rendben és elmehetek. Szüleim nem tudják,hogy szűk,de szokták mondani(mivel kis koromban is volt ilyen gondom) hogy tornásztassam,nehogy baj legyen.
2013. júl. 28. 12:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Az nem rövid szerintem,amikor mereven hátrahúzom felfelé áll,és úgy látom egyáltalán nem rövid.
2013. júl. 28. 12:26
 17/22 anonim válasza:
48%
Nekem az egész beavatkozás kb. egy órát vett igénybe.
2013. júl. 28. 21:58
 18/22 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló problémám volt. Tavaly október-novemberben volt a műtétem(körülmetélés), és most teljesen jól vagyok, és sokkal jobban érzem magam, szerintem szebb is lett így fityma nélkül. Az orvos majd eldönti, hogy csak levág egy picit a fitymádból, vagy körülmetélést javasol. Engem azért metéltek körül, mert ha csak megvágják, attól még később rámehet a húgyvezetékre is egy kis fertőzés, és abból már komoly gondjaim lehetnének később. Persze nem biztos, hogy neked is hasonló, ha körülmetélés lesz nem kell megijedni, boldogan fogsz felébredni, hogy túl vagy rajta, és 2-3 hét alatt már úgy fog kinézni mint a későbbiekben. Én 2-3 hétig nem mehettem tesi órára, de utána már igen.
2013. júl. 30. 18:28
 19/22 anonim ***** válasza:
mi a helyzet azóta?
2013. szept. 12. 20:51
 20/22 anonim ***** válasza:

én csak benéztem ide igazából véletlenül, és megdöbbenve olvasok olyat h aki tehát a körülmetélést javasolja, hiszen azért mégis az az egyetlen biztos és teljes megoldás, az rögtön törlésre kerül?

mert? mi van itt?

Fantasztikus megoldás, akkor remélem egy orvos volt az, és örökre elment a kedve h ide írogasson ... viszont az ész megáll tényleg. Ha meg bőrgyógyász mondja azt a vírusszemölcsre h ki kell égetni, akkor azt is törlik? vagy szal mik a szempontok? most már felcsigázódtam ...

2013. szept. 13. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!