Mi lehet a gond? (LENt a Többi
Figyelt kérdés
Ma ki akartam verni sikerült is csak huztam rajta 2 öt lankadt volt és már ugy elakartam élvezni alig akart felállni kb 2 perc volt már 1 hónapja idegeskedem2013. júl. 26. 22:05
1/3 anonim válasza:
Most próbáld meg ezt lefordítani magyarra.
2/3 A kérdező kommentje:
2 perc alatt elmentem lankadt állapotban utána felállt kicsit 18 vagyok és mindennap idegeskedem sajnos
2013. júl. 27. 01:02
3/3 anonim válasza:
jaj te kell hozzá idő hogy teljesen merev legyen a péniszed,szóval ezzel nincs baj,bár elég bonyolultan írtad le,alíg lehet érteni.És ne idegeskedj.Van hogy még fel sem áll és már el is ment valaki,tök sokat lehet erről hallni.NÉzz utána milyen módszerekkel lehet késleltetni a korai elmenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!