Rövid fitymafék, vagy nem?
Rengeteg témát elolvastam már erről, de valahogy mindenhol mást írnak, úgyhogy én is nyitok egy témát.
Na szóval az lenne a gondom, hogy felállva nem tudom TELJESEN hátrahúzni a bőrt, csak a makk mögé megy. Onnantól viszont nem igazán akar továbbmenni, begyűrődik. Gondom az nincs vele, csak érdekel, hogy akkor valójában ezzel mi is a helyzet.
16/F
Ha nincs vele gond, akkor ne csinálj magadnak újabbat belőle. Ha feszül, vagy félsz attól, hogy átszakad, akkor vágasd át. Látatlanban felelőtlenség lenne erről bárkinek is nyilatkoznia arról, hogy most mit tégy!
Az alábbi topikban szereplő linkeket nézd meg, ha választ szeretnél találni a kérdésedre, az a legbiztosabb, ha meg kérdésed van, a linkek olyasvalakihez vezetnek, akinek fel is teheted őket...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Na de mi? Megakad (a fityma?), és? Beszorul, vagy mi?
Be is szűkül? Vagy nincs fitymaszűkületed, csak a fékednél érzed, hogy rövid? Vagy mindkettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!