Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom hátra huzni a bőrt,...

Nem tudom hátra huzni a bőrt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ha elkezdem felhúzni fáj de tudom hogy úgy kellene megmosni hogy fel is húzom a bőrt. De már egy ideje észre vettem hogy fáj és nem is nagyon tudom felhúzni.
2013. júl. 20. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy életkort, por favor...
2013. júl. 20. 17:22
 2/10 A kérdező kommentje:
11
2013. júl. 20. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
lassan probald amig nem fáj ha fáj stop majd kicsit később ujra fájfadalom pontig lassan de biztosan megoldodik
2013. júl. 20. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Istenem miért kell a mai 11 éveseknek még ezzel foglalkozni?Régen az ilyen korúak egyésznap az utcán játszadoztak fociztak bicikliztek.Ma meg?Az interneten kutakodik nemhogy szolna az annyának.Istenem hova jutott a mai világ.
2013. júl. 20. 23:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó, ha 11 évesen olvas, internetezik és okosodik.

Az is jó, ha kérdez és az is jó, ha hamar észreveszi hogy valami nem stimmel.

Kérdező, nyugodtan írj nekem, ha segítségre van szükséged.

2013. júl. 21. 00:57
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 köszi. hát lenne éppen szükségem segíitségre nem tom mit csináljak
2013. júl. 21. 13:50
 7/10 A kérdező kommentje:
jaj istenem hová jutott a világ, netzenek jaj. :))) de ő is netez. de gáz alak. s.gg fej.
2013. júl. 21. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkületnek túnik.
2013. júl. 22. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen nagyon lassan,kezd hátrahúzni és mosd szépen meg,mert szmegmák tapadhatnak le és a végén komoly szükületed lehet.Próbáld meg minden esete kicsit húzkodni előre-hátra a fitymád,hogy az lazuljon,de ehhez kitartás kell és ha minden nap pár percig fürdő vízben,de még fürdés előtt csinálod akkor helyre jöhet teljesen és fájó érzés elmúlik és a makkod mögé tudod majd húzni a fitymát.
2013. júl. 26. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:

...és közben szépen bereped, mint az történt már itt jó pár emberkével. Volt akinek az anyja is beírt, hogy a fiát a sebészetre kellett vinni, mert úgy nyújtotta, hogy az beszakadt, itt cseszegette azokat, akik nyújtásra biztatták a gyermekét.

Egyébként az utolsó hozzászóló már csak azért sem ír okosakat, mert ilyen, hogy "szmegmák", nem létezik. Régebben "szegmákat" írt, itt is látszik, hogy nem ért a témához, közben meg osztja itt az észt.

Szüleid tudnak a bajodról? Nekik szóltál már erről?

2013. júl. 29. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!