Miért ilyen érzékeny a péniszem? Másnak is ilyen?
kb 9 éves korom óta masztizok, ált. napi szinten, de kisebb koromba is pár naponta csináltam.. volt 1 időszak hogy naponta akár 5-6x is olyan 12 éves korom körül..
most vagyok 15, és ha egymás után 2x kiverem utána fáj egy ideig.. egy pár órát..
van, hogy ha reggel masztizok, és este is, másnap reggel ha próbálkozom már fáj az egész farkam, a makk nem..
ez igazából csak azért érdekel, mert még szűz vagyok, de ha szexuális életet is fogok élni, néha egymás után 2 menetet nyomunk, fájni fog-e, és mennyire normális hogy ennyire érzékeny..
haverjaim mondták, hogy ők egymás után akár 2-3x is eljátszák, néha napi 3x.. de nem értem, hogy ez nekik nem fáj? vagy csak nekem ilyen érzékeny?
és hogy lehet mindíg spermájuk, ha ilyen sűrűn csinálják..
---------
nem kell arra gondolni egyből hogy "huh milyen haverjaid vannak" mert ez nem mindenkire vonatkozi, csak 2-3 ember..
15 vok
Az tök normális, ha fáj utána egy darabig.
Jó ha tudod, egy kiadós d***s után is érzékeny lesz, ha igazán beleadsz anyait-apait :))))
Persze ez egyénfüggő, de szerintem tuti a haverjaid is eltúlozzák a dolgokat, pedig hát ez nem verseny, hogy ki tud többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!