Miért fájhat a bal heregolyóm alja?
Figyelt kérdés
Reggel arra keltem, hogy fáj lent a heregolyó alja. Magától 1-2 belenyilalt elkezdtem masszírozni akkor kicsit fájt majd elmúlt. Ez egész nap kb. olyan 3* történt meg. Ja és mikor elkezd fájni akkor belenyilal-t a ködökömtöl egy pár centivel lejjebb és balra egy 3centivel kb.! Úgy emlékszem régebben is volt ilyen és elmúlt. Én felfázásra vagy húzódásra gyanakszom.2013. júl. 19. 00:49
1/6 A kérdező kommentje:
15/f
2013. júl. 19. 00:50
2/6 anonim válasza:
Menj el urológushoz! Lehet, hogy semmi komoly, de az is lehet, hogy nagyobb baj lenne belőle, amit még meg tudnak gyógyítani. Az orvosnak ne szégyenlősködj, ha az tart vissza!
3/6 A kérdező kommentje:
Azt tart vissza, hogy nyaralni vagyunk és csak 1 hét múlva érünk vissza.
2013. júl. 19. 01:18
4/6 anonim válasza:
Akkor élvezd a nyaralást! Majd elmész dokihoz egy hét múlva. Ha viszont addig nem múlnak, vagy súlyosbodnak a tünetek, haza kéne menni idő előtt a körzetetekbe megnézetni.
5/6 A kérdező kommentje:
Most ültem a Wc-n és megint rám tört-ez. Ő ahogy most figyelmesebben megnéztem lehet nem is a heregolyóm fáj. Hanem a alhasam-ból nyilal a golyómba.
2013. júl. 19. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!