Átlátszó spermium, de miért?
Mikor először találkoztam vele, én is erősen elcsodálkoztam rajta, hogy nem szó szerint tejfehér, de én lány vagyok.
Viszont nem is kell olyan anyagot várni, ami egyenletesen fehér, mint a tej, mindenhol.
Tapasztalataim szerint ráadásul személyfüggő is, az első barátomnak, akivel lefeküdtem, szinte teljesen átlátszó volt mindig, pedig nem sokat verte, a második szinte naponta, mégis sűrű és fehéres (de nem tejszerű) volt a cucca. Futó kapcsolataim nem voltak, minimum 18+ hónapos volt mind, a mostani párommal már együtt is élek. Na neki meg a fáradsági szintje szerint változik, ahogy észrevettem...
Lehet, hülye vagyok, de csak a tapasztalataimat tudom megosztani.
Szerintem ne aggódj :)
Következőt olvastam egy erről írt tájékoztatóban .
Az ondó százalékos összetétele
2% előnedv, cowper mirigyek terméke
78% az átlászó anyag,spermiumok szállitó anyaga,prosztata
termeli .
20% a spermium,herék terméke .Ettől lesz fehér.
Napi szinten való masztizásnál ez nem tud sűrübbé válni
Egy hét szünet után,már nem is folyékony ,csomós lesz .
Nagy tévedés,hogy 40re semmi nem marad.Ez a férfiak élete végéig megmarad.Csak a lusta fiuknak lesz ebből is kevesebb.Most szoktatja munkára a nemi szerveit.Azért vannak ,hogy dolgozzank.Igy mondják az urológusok is .
Én is tőlük hallottam .Na én nem ezért nem voltam lusta
ebben a korban. 63 vok,és nincs panaszra okom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!