Nemi bajom van. A héten megyek urológiára. Nagyon parázok, hogy valami rokonnal vagy ismerőssel összefutok. Mondjatok nekem olyan betegségeket ami nem olyan ciki és foghatom arra, hogy urológiára jöttem ? : )
Figyelt kérdés
Mondjatok nekem olyan betegségeket ami nem olyan ciki és foghatom arra, hogy urológiára jöttem :)2009. okt. 19. 23:04
11/15 anonim válasza:
HA összefutsz valakivel, márpedig összefogsz mert ez Murphy törvénye :) akkor egyszerűen kérdezz rá ő mit keres ott és máris nem rólad van szó! =)
12/15 anonim válasza:
Figyelj, ha összefutsz valakivel, akkor ő is valami probléma miatt ment oda, tehát nem lesz kínos... mellesleg nem kötelező elmondani, mit keresel itt, urológián mindenki diszkrét. Emberek vagyunk.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, én nő vagyok és a nőgyógyászaton találkoztam már ismerőssel, de még sosem kérdeztük meg egymást, hogy ki mi okból jött vizsgálatra :=)
Ha valaki mégis ennyire tapintatlan lenne, nyugodtan válaszold, hogy éves szűrésre jöttél. Aztán kérdezd meg: és te?
14/15 A kérdező kommentje:
A felfázás tetszik a legjobban. Köszi mindenkinek!
2009. okt. 20. 13:36
15/15 anonim válasza:
Azért leírhatnád, milyen nemi bajjal mész az urológiára, és mi az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!