A fiamnak már többször húzták fel a fitymáját de ha nem én mosom meg neki visszatapad. de az ellenőrzést nem engedi mit tegyek? tanácsot várok nem leszurást!
Sajnos ez igy van.Ha nincs naponta felhúzva ,visszatapadhat .Kora a fiúnak ? Szerintem fájdalmat érezhet
ilyenkor,először is ezt kell orvosolni .
Arra emlékszem hogy fürdésnél jött be anyu és hátra húzta nekem mindennap legalább 5x, ezáltal nem volt elhanyagolva elmondta hogy ha most nem mutatja meg nekem és elhanyagoljuk akkor csak orvos tudja helyrehozni, hallgattam rá
Az tény hogy valóban fájt, és az volt a legrosszabb korszakom egyike de nem utáltam meg magamat :D
Mondjuk őszinte leszek én is hazudtam néha hogy megmostam közbe nem is, csak nem akartam már fájdalmat
Sajnos csak úgy jutsz vele előre hogyha bemész hozzá és elmondod neki
21/F
Ha nem húzod teljesen hátra minden nap legalább egyszer, akkor visszatapad.
A fiúnknak 2 éves korában volt leválasztása. Az utána következő napokat, heteket senkinek nem kívánom. Az eleje az úgy nézett ki, hogy míg fájdalmas volt neki a beavatkozás miatt, addig a férjem és anyósom úgy fogták le, én meg hátrahúztam neki.
Aztán már csak az emlék miatt nem engedte, a fájdalom már elmúlott. Akkor mindig azt mondogattam a fiamnak, hogy ez már nem fáj, neked lesz jobb és inkább én húzzam le gyorsan, minthogy utána megint orvoshoz kelljen menni és a doktor bácsi csinálja meg.
Ez mindig hatásos volt, engedte.
Most lesz 3 éves ősszel és egy ideje már magának is hátra tudja húzni és lelkiismeretesen, minden esti fürdésnél hátra van neki húzva. És abszolút nincs ebből probléma.
Szóval ha nem engedi, akkor is meg kell csinálni. Utána meg ha elmúlik a fájdalmas időszak, akkor meg kell vele beszélni, hogy miért fontos és kell.
szeritem fogja meg magát az apa és legyen az apja nézze ő kisrcának
nem kell h szenvedjen vagy hagy egyelőre ha már kell neki hasznalni megoldja hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!