Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lassan élvezem el? Miért?

Lassan élvezem el? Miért?

Figyelt kérdés
34-éves vagyok sportos férfi. Barátnőmmel 10-hónapja vagyunk együtt, és a szex valahogy mostanában nem működik nálam. Pedig szeretem és kívánom a barátnőm. Elejében minden rendben volt nálam sok lánnyal voltam előtte mikor még nem ismertem. Amikor össze jöttünk akkor sem volt gond a szexben. Most Kb 4-hónapja úgy tudok vele közösülni ha ki veszem a farkam és huzigálom, ő pedig a heréimet simogatja. A kilövelléssel sincs gond mert elég jól élvezem el. Csak z bánt hogy mikor bele helyezem a farkam akkor nagyon sokáig kel vele közösülnöm mire el élvezek. Általában Max 2-3 óra hossza is kell mire benne megyek el. De soha nem bírom kivárni és ki veszem belőle. Légyszi mondjatok valamit hogy hogyan segítsek magamon hogy a barátnőmmel minden a régi legyen hogy ne keljen 2-3órahosszát várnom hanem 1-óra mint régen. A fantáziálással is próbálkoztam de semmi.
2009. okt. 19. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
pózváltás, eszköz (péniszgyűrű, harisnya, dvd, stb) nem segít, akkor egy sexológusra érdemes lenne még "beruházni".
2009. okt. 19. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
előző: ja és ha dohányzol vagy iszol, abbahagyni!
2009. okt. 19. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én pont az ellentetje vagyok a kérdezőnek.

Irigyellek.

Én ha alányba vagyok elég 4-5 lökés és durranok.

Sajnos nincs önkontroll-om, nem tudom húzni az aktust. Ilyenkor szájjal és újjal elégítem ki.

2009. okt. 19. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem betegség, hanem egy ideiglenes állapot. A korai erekció ellentétje. Hiszed vagy nem ez is gyakori, igaz kevésbé anyira mint a korai erekció, de előfordul. Ne próbálkozz szado-mazo eszközökkel mert nem fog hatni. Menj el szexual pszihológushoz. Tök jól el lehet velük beszélgetni.Megérteti veled hogy ez miért van, és így sokkal könyebben le tudod győzni. Ha nem akarsz akkor javasolnám a maszturbálást. Törekedj arra hogy minél gyorsabban legyen erekciód és egy idő után így a szervezeted rá fog jöni hogy korábban kell bekövetkeznie, majd utána ugyanúgy szabályozni tudod mint régen.Ezt mondaná a pszihologus is csak bővebben. Nekem korai volt az erekcióm és hosszas maszturbációk segítettek megtanítani az önkontrolra.

Sok szerencsét.

2009. okt. 20. 21:26
 5/5 anonim válasza:
szia nagyon szar lehet abarátnődnek,hisz azt hiheti nem jó már vele a szex.Szerintem ha koncentrálnál jobban,akkor menne.Nem vagy teljesen ott,én azt gondolom
2009. okt. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!