Lassan élvezem el? Miért?
Én pont az ellentetje vagyok a kérdezőnek.
Irigyellek.
Én ha alányba vagyok elég 4-5 lökés és durranok.
Sajnos nincs önkontroll-om, nem tudom húzni az aktust. Ilyenkor szájjal és újjal elégítem ki.
Ez nem betegség, hanem egy ideiglenes állapot. A korai erekció ellentétje. Hiszed vagy nem ez is gyakori, igaz kevésbé anyira mint a korai erekció, de előfordul. Ne próbálkozz szado-mazo eszközökkel mert nem fog hatni. Menj el szexual pszihológushoz. Tök jól el lehet velük beszélgetni.Megérteti veled hogy ez miért van, és így sokkal könyebben le tudod győzni. Ha nem akarsz akkor javasolnám a maszturbálást. Törekedj arra hogy minél gyorsabban legyen erekciód és egy idő után így a szervezeted rá fog jöni hogy korábban kell bekövetkeznie, majd utána ugyanúgy szabályozni tudod mint régen.Ezt mondaná a pszihologus is csak bővebben. Nekem korai volt az erekcióm és hosszas maszturbációk segítettek megtanítani az önkontrolra.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!