Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor kezd szőrösödni a hasam?

Mikor kezd szőrösödni a hasam?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és bajszom már vagy 1-1,5 éve van.

Ott is szőrös már 2-2,5 éve :P

De a hasam egyáltalán nem szőrös. Apró szőrszálak vannak, de az vagy nem fekete, vagy csak pár szál...

Az osztálytársaimnak már mindnek tiszta szőr a hasuk! (öltözőben láttam)

Nekem viszont nem :(

Mikor kezd el jobban szőrösödni?

2009. okt. 18. 17:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hello. én 17 vagyok és nekem is csak köldökszőröm van még, meg a bimbi körül egy kis szőr. sztem még nekem is ezután fog szőrösödni, de nem bánnám ha nem lenne szőrös
2009. okt. 18. 17:57
 2/17 A kérdező kommentje:
én viszont nagyon is bánnám ha nem lenne :P :D
2009. okt. 18. 18:01
 3/17 anonim ***** válasza:
25%

csak poénból tetted fel a kérdést? :DD

a 14 éves srácoknál nagyon ritka a szőrös has. csak később alakul ki, és nem mindenkinél hál' istennek. :D

én nő vagyok, nekem nem tetszik, de nemcsak nekem nem, a legtöbb nőnek úgyszintén nem.

szóval ne vágyj szőrös hasra! :D

de ha mégis annyira akarod, kezdd el borotválni, olyan szőröd lesz, hogy Csubakka is megirigyli majd. :D

2009. okt. 18. 18:09
 4/17 anonim ***** válasza:

Emberfüggő hogy mikor nő, amúgy lehet te akarsz szőr (retroszexuális vagy :D, régen azt férfinak hívták) de majd a bnőid (már ha bnőid lesznek, mai világban...) fogják és álmodban leborotválják annyira undorodnak még a lábszőrtől is (én már csak toom, csak barátnőim vannak).

Metroszexuális F/14

2009. okt. 18. 23:06
 5/17 nicol90 ***** válasza:

sztem se kell izgulnod!manapság a lányok "undorodnak" a szőrös fiúktól!meg nekem is jobban bejön ha nincs a hasán a hónaalján meg ott lenn szőr a pasimnak

19/L

2009. okt. 19. 17:37
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos a mai világban kevés a az itt említett Retroszexuális pasikat kedvelő lány.

Ez de hülye szó! Szóval a szőrös pasikat.

Én ugyan szőrös vagyok s hál istennek szerencsém volt (van ) mert vagy mákom volt, de mindig olyan barátnőim voltak, akiket ez jobban izgatott.

A szőr egy természetes dolog, eenyi erőből bármelyik férfi mondhatná, hogy nem túrok bele a barátnőm hajába, mert olyan undi. Azoknak, akik ilyen szerencsétlen nővel hozta össze a sors, aki undorítónak találja a szőrt ajánlom, még idejében tegyék lapátra.

Kérdezőnek!

Helyes, hogy várod a szőrt a hasadon, légy férfi, ne pedig olyan puhap.cs akiről idővel azt sem tudják, hogy hetero vagy meleg.

2009. okt. 20. 15:34
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

előző! inkább haladj te is a korral, ne légy olyan, mint egy ősember sem testileg, sem gondolkodásilag.

persze, hogy természetes dolog a szőr, de nem tudom, mit szólnál hozzá, ha a barátnődnek szőrös lenne a lába, a hónalja, nemi szerve. hát erről csak ennyit.

régen a pasiknak ezzel semmi problémájuk nem volt, mi is mondhatnánk, hogy minek szőrtelenítsünk.

2009. okt. 20. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőnek, mert Én az előtted lévő vagyok.

Nem vagyok Ősember, ott azért nem tartok.

1. Magamnak feleljek meg elsősorban, aztán jöhet a partner.

És ha az elfogad olyannak, amilyen vagyok, eszem ágában sincs semmin változtatni.

2. Miért beszélitek le szerencsétlen kérdezőt, ha egyszer azt várja, hogy szőrösödjék.

Majd megtapasztalja, hogy az Neki a továbbiakben előnyére avagy hátrányára válik.

3. Milyen jogon minősíted a felfogásom, hisz csak kommentet írtam a véleményemet.

4. Miért baj, ha valaki a természetességet szereti és nem az agyonra epilált csupasz nyúzott próbababákat.

Olyan mint ha egy gyereket simogatna az ember.

Egyébként kinek, mi.

Te előttemlévő szereted a meztelencsigát, én meg azt ha valaminek van héja!

2009. okt. 21. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:

előzőnek!

miért minősítek? csak a véleményemet írtam le. jó, igaz, lehet akár minősítésnek is felfogni, de akkor mindenki véleményét, aki ide ír, erre az oldalra. jogom van megírni a véleményemet, lehet, hogy kicsit sértő volt, de hát itt sokan vagyunk sokfélék, én elfogadom azt is, ha te írsz rólam hasonló dolgokat vagy sértegetsz. neked is jogod van hozzá. esetleg reagálok rá valamit, de ennyi.

ezt írtad: "Azoknak, akik ilyen szerencsétlen nővel hozta össze a sors, aki undorítónak találja a szőrt ajánlom, még idejében tegyék lapátra."

te is ugyanezt teszed. megírtad a véleményedet, vagy minősítesz nekem mindegy, ki hogy fogja fel, kinek melyik kifejezés a szimpatikusabb.

a kérdezőnek csupán jótanácsot adtam, sőt, segítettem, megírtam, hogy mit tegyen (borotválja), hogy legyen szőre.

2009. okt. 21. 18:27
 10/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! ^^

Kérem, hogy ne veszekedjetek :P

Ízlések és pofonok!

2009. okt. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!