Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkűlettem van semmit...

Fitymaszűkűlettem van semmit nem tudom lankadt állapotbe se húzni semmitse csak egy pár millimétert tényleg körülmetélés kell?

Figyelt kérdés

Még sose mostam fürdéskor több éve igy van a dolog.

Félek hogy mégsose láttam a makkom és ha körülmetélnek akkor csúnya lesz a makk szerintettek is?

Üdv

2013. júl. 8. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Nagy mákod lenne,ha nem műtét lenne a vége .

Most aztán húzzad,és menj orvoshoz is .

2013. júl. 9. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Valószínű. Örülj hogy még nem tiszta gennyes gyulladás az egész a fityma alatt felgyülemlő szmegmától. Sürgősen orvoshoz vele.
2013. júl. 9. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom miért hiszik itt egyesek azt, hogy a fitymafaggyútól az ember súlyos gyulladást kap, vagy hogy az olyan irdatlan mennyiségben termelődne...

1) nem

2) a vizelettel tök jól kiöblítődik a terület, főleg szűk fitymánál

3) ha letapadás is van, akkor eleve ott nem gyűlik

2013. júl. 11. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező: hát... pár kérdés

1) hány éves vagy?

2) hogyhogy eddig nem vette észre senki? (pl. kisgyerekkorodban a szüleid vagy a gyermekorvos)

3) gondolom vizelési problémák nincsenek, vagy?

Amit tehetsz:

– Vizsgáltasd meg egy (vagy több!) orvossal a dolgot, kérdezd meg milyen lehetőségeid vannak. Sokan csak gyorsan túl akarnak lenni a dolgon, ami azt jelenti, hogy az egészet levágják, aztán el is vagy felejtve. Erre viszont nagyon sokszor egyáltalán semmi szükség (elég csak pl. a „rossz” részt eltávolítani).

– Az, hogy a doki megvizsgál, még nem jelenti azt, hogy bele kell menni a műtétbe. Sokan úgy állnak hozzá, mintha a lelküket eladták volna

– Ha vannak letapadások, akkor igen, a körülmetélés során ezeket leválasztják (feltépik) és az előfordulhat, hogy hegesen gyógyul és nem lesz egyenletes a makk felülete utána.

– Ha nincsenek, akkor jó eséllyel normálisan fog kinézni, csak baromi érzékeny (fájdalmas) lesz pár hónapig.

– Érdemes lenne megpróbálnod, hogy megfogod a fityma végét és kézzel kitágítva tartod a nyílást, amennyire csak tudod, **anélkül, hogy fájna**. Tartsd így pár percig, ismételd, ha elfáradsz vagy a bőrön érzed, hogy jobb lenne pihentetni, akkor hagyjad. Ismételd legalább naponta. Nézzük meg, mire jutsz vele :)

2013. júl. 11. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kinek mi a csúnya, de nekem pl csúnya lett a makk. Foltos is, meg sokszor kérges, durva tapintású. Nem véletlenül van kitalálva oda a fityma....
2013. aug. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!