Fiúk, lányok mi a véleményetek a borotválatlan fanszőrzetről? (férfi esetben)
Szégyelje magát minden fiú és férfi,aki megtagadja férfias jellegét.Már ebben is a külföldet kell majmolni .
Ez az új divat hóbort .Zavar !!,aztán miben? El akad a kezetek a szőrben , vagy nem találjátok meg a szőr között ? Hisz mindig azzal jöttök hogy nektek mekkora nagy van .
Én meg azt mondom erre,az eszetek arányos a méreteitekkel .
az ha egy férfi kordában tarja a szőrzetét,de nem olyna mint az őserdő,az nem őskorszaki,az viszont gáz,hogy egy férfi,fiatal fiú olyan csupasz mint egy lány,már bocs.Ez elnőiesedés már.
Bár 20 éveseknél nem is beszélnék férfiről,ahogy nőkről sem,hiszen hiába,van barátnője,pasija,de anyuci rendezgeti őket akkor hol lenne már valaki felnőtt.Ez más téma,de nem egy diák volt nálunk 18-23 évesen és anyuka nélkül egy O-a,az vasal,csinálja a szenvicset,takarít a kis elkényesztetett generáció után,amit már 15 évesen nekik kellene csinálniuk.
Aki nem tartozik ebbe az ne vegye magára.
De ha megnézed külfödöt én még csupasz hónajú pasit,fiatal fiút sem látok nagyon.Szeritnem a tök csupasz az gáz.
7/9-es nem pontozlak le,hogy borotválod,és nem szó szerinte rád értettem az elkényeztett jelzőt,de biztos sok korodbelire ráismertél,akik diákként itt dolgoznak nálunk bizony 16-24 évesek és számomra igen is dedós,elkényeztetett egy olyan ennyi idős kamasz fiú/lány akinek anyuka csinálja még mindig a szenyóját,mert picike nem képes megcsinálni,meg anyuka vasalgat a csajok helyett,készítgeti össze a cuccaikat,mindent ő csinál helyettük.És hát hiába jöttek nyári diák munkára,ha úgyan úgy anyuci készíti őket össze,meg ébresztgeti fel.Ezt egy középsulisnak meg kellene egyedül csinálnia,ha valaki felőtté válik,melózik akkor sem anyunak kell ezt megtennie,én erre gondoltam.
Nem pontoztalak le,az vegyeg magára akire igaz a sok felsorolt.De valóban igaz hogy a 30-40 éves közötti férfiaknál nem fogsz kopasztott péniszt,max. fazonirozottatt találni,meg külföldön sem divat.Ez csak a fiataloknál divat,ők terjesztgetik ezt.Te ezt szereted ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!