Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, lányok mi a véleményetek...

Fiúk, lányok mi a véleményetek a borotválatlan fanszőrzetről? (férfi esetben)

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem semmi baj nincs vele,ha nagyon dús lenne,bőven elég ha csak kicsit megritkítják,külföldön még a hónajukat sem szedik le a férfiak.A tök csupasz pélo sem férfias éppenséggel,azt is leszólják ha valami nyilvános zuhanyzóba kerül éppen az ember,ott is meg a beszólógatás.Nem kell mindenkinek elnőiesednie és csupsztani magát mindenhol.
2013. júl. 6. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
én 20éves vagyok, és ha olyan helyre megyek, teljesen leborotválom. lehet hogy túl izé vagyok ,de engem idegesít a szőr, ha nővel vagyok, szégyellném magam ha nem lenne teljesen leborotválva. A hónaljammal ugyanez. van szőr a fejemen, aki szőrt akar, nézze azt :D
2013. júl. 6. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Szégyelje magát minden fiú és férfi,aki megtagadja férfias jellegét.Már ebben is a külföldet kell majmolni .

Ez az új divat hóbort .Zavar !!,aztán miben? El akad a kezetek a szőrben , vagy nem találjátok meg a szőr között ? Hisz mindig azzal jöttök hogy nektek mekkora nagy van .

Én meg azt mondom erre,az eszetek arányos a méreteitekkel .

2013. júl. 6. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
nem a nyugatot majmolom, mondom, 20éves vagyok, én már így nőttem fel, hogy a hónalj és arcszőrzet nem tetszik. Nem is kényelmes egyébként, és jobban érzem magam így. Miért baj ez? Én sem hurrogtam le ilyen tapló módon senkit, hogy "már elmúlt az ókor, tessék borotválkozni", és nem is nézem le aki nem borotválkozik, de én igen, miért baj az? Akkor ne vegyél fel ruhákat sem, mert minek majmoljuk az új dolgokat, ragaszkodjunk a természetességhez.. nem?
2013. júl. 6. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, ha egy férfi szőrös 24/N
2013. júl. 6. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

az ha egy férfi kordában tarja a szőrzetét,de nem olyna mint az őserdő,az nem őskorszaki,az viszont gáz,hogy egy férfi,fiatal fiú olyan csupasz mint egy lány,már bocs.Ez elnőiesedés már.

Bár 20 éveseknél nem is beszélnék férfiről,ahogy nőkről sem,hiszen hiába,van barátnője,pasija,de anyuci rendezgeti őket akkor hol lenne már valaki felnőtt.Ez más téma,de nem egy diák volt nálunk 18-23 évesen és anyuka nélkül egy O-a,az vasal,csinálja a szenvicset,takarít a kis elkényesztetett generáció után,amit már 15 évesen nekik kellene csinálniuk.

Aki nem tartozik ebbe az ne vegye magára.

De ha megnézed külfödöt én még csupasz hónajú pasit,fiatal fiút sem látok nagyon.Szeritnem a tök csupasz az gáz.

2013. júl. 8. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
nem látom az összefüggéseket. Igen, 20éves vagyok, és borotválom, Eddig nem volt rá panasz. Nem, nem tartom magam érett felnőttnek, mert még szülőknél lakok, és tanulok, de nem is vagyok elkényeztetve. Megcsinálok bármit, dolgozok hogy ne kelljen pénzt kérnem, szóval ilyen téren viszont felnőttes vagyok. Nem értem mi a probléma
2013. júl. 8. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg mi ez a dedós módszer? a kérdező VÉLEMÉNYT kér, nem megoldást, hanem csak véleményt. Megosztom a véleményem, erre a sok kis hülye lepontoz. az aztán felnőttes :) nem volt hasznos a véleményem, mert te más véleményen vagy, ezért én ne is osszam meg a sajátom. Értem.
2013. júl. 8. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem borotválom, minek? az úgy szerintem nem férfias és nem is érzem úgy jól magam (1x próbáltam) mondták a koleszban hgy ez így őserdő, de szerintem csak irigyek és inkább borotválják a nincsmit nehogy azért kelljen "szégyenleniük" magukat
2013. júl. 11. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:

7/9-es nem pontozlak le,hogy borotválod,és nem szó szerinte rád értettem az elkényeztett jelzőt,de biztos sok korodbelire ráismertél,akik diákként itt dolgoznak nálunk bizony 16-24 évesek és számomra igen is dedós,elkényeztetett egy olyan ennyi idős kamasz fiú/lány akinek anyuka csinálja még mindig a szenyóját,mert picike nem képes megcsinálni,meg anyuka vasalgat a csajok helyett,készítgeti össze a cuccaikat,mindent ő csinál helyettük.És hát hiába jöttek nyári diák munkára,ha úgyan úgy anyuci készíti őket össze,meg ébresztgeti fel.Ezt egy középsulisnak meg kellene egyedül csinálnia,ha valaki felőtté válik,melózik akkor sem anyunak kell ezt megtennie,én erre gondoltam.

Nem pontoztalak le,az vegyeg magára akire igaz a sok felsorolt.De valóban igaz hogy a 30-40 éves közötti férfiaknál nem fogsz kopasztott péniszt,max. fazonirozottatt találni,meg külföldön sem divat.Ez csak a fiataloknál divat,ők terjesztgetik ezt.Te ezt szereted ennyi.

2013. júl. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!