Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valakinek valami pénisz...

Ha valakinek valami pénisz betegsége van milyen orvos tudna megvizsgálni? Ugyértem pl urulógus nem tudom milyen orvos foglalkozik ezzel pl ha gombás akkor milyen krém kelll rá? Meg ha nem áll fel sokszor jó nő láttán

Figyelt kérdés
nem vagyok homár...
2013. júl. 6. 15:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
örül neki, hogy ezek ennyire viccesnek találják ezt nem kivánok senkinek sem ilyet....annyira én nem nevetek rajta...
2013. júl. 6. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne félj, aki sokat gúnyolódik, az visszakapja a sorstól és neki egyáltalán nem fog menni.

Amúgy ne foglalkozz az ilyenekkel, rj csak nyugodtan és az ilyen válaszokat szó nélkül lépd túl, a többség itt nem ilyen.

2013. júl. 6. 16:27
 13/17 A kérdező kommentje:
amúgy meg félek orvoshoz menni is vele meg szégyenlem sőt azt se akarom hogy a szüleim megtudják...
2013. júl. 6. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Gombára azért gyanakszol mert a amkkod peremén fehér kiütésszerű izék vannak ill. a péniszed tövénél is fehér pattanásszerűségek? Mert akkor természetes.
2013. júl. 6. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
*makkod akart lenni
2013. júl. 6. 19:49
 16/17 A kérdező kommentje:
fehér nics rjta főleg piros néha normálisabb
2013. júl. 7. 21:47
 17/17 anonim válasza:
Akkor is homi vagy :(
2013. júl. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!