Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális a pénisz méretem?...

Normális a pénisz méretem? (félek hogy nem)

Figyelt kérdés

Nos sziasztok! 12 éves fiú vagyok.Aggódom hogy a péniszem nagyon kicsi :( Tudom hogy nem ezzel kéne foglalkoznom,de kérlek válaszoljatok. Lankadt állapotban:6cm

Mereven:7-8-9 cm. Inkb ilyen 7-8.

Azért aggódom,mert a barátomnak aki 13 éves neki már 18 cm.

Magasságra alacson vagyok,de a barátom kb akora mint én,és neki 18cm.Sőt az ő osztályukban nincs olyan akinek 15 alatt van. Egyszer kérdeztem tőle,és azt mondta a 8cm nagyon kicsi. Kérlek válasozljatok ELőre is köszi. 12/F

UI:Most márciusban lettem 12 éves.

2013. júl. 4. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Az.

És most mi lesz?

2013. júl. 4. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy.

Ne aggódj, nőni fog még valószínűleg.

2013. júl. 4. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon eltérő, hogy 11 és 15 között milyen ritmusban fejlődnek az emberek. Nem kéne aggódni, félni. Minden rendben van veled. Parányi zigótából aggódás nélkül szép kisgyerek lettél és növekvő ifjú vagy. Bízzál benne, hogy úgy jó, ahogy van, aggodalmaskodással csak szorongásod nő, önbizalmad csökken és ez még meg is betegíthet.

Vakáció van - mit olvasol? most ráérsz, amire iskolaidőben nem tudtál idő keríteni- ússzál, kiránduljál, modellezzél vagy amit szeretsz.

2013. júl. 4. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Honnan vagy ilyen biztos benne ,hogy a barátodnak 18cm?

Láttad vagy csak mondta? :)

Ilyen korban képesek túlozni a fiatalok :)

2013. júl. 4. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, simán lehet, hogy te később érő típus vagy, és meg fog nőni, hisz még nagyon fiatalka vagy. Amit meg a barátod mond magáról és az osztálytársairól, azt ne vedd azért készpénznek.
2013. júl. 4. 12:34
 6/9 anonim válasza:
13 évesen 18cm... -.-"
2013. júl. 4. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátod néger?
2013. júl. 4. 16:06
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát igazából nem is nagyon foglalkoztam vele...

Csak amikor kérdezte hogy mekkora,és elmondta hogy neki mennyi akkor kicsit hazudtam...Sokáig azt mondta csak 17,kicsit furcsálltam hogy neki minden héten nő..

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 4. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Normális a méreted,de lehet a barátod hazudozik,mert imádnak a fiúk hazudni.A felnőtt férfiak átlag pénisz hossza,felnőtteké,te meg még gyerek vagy 13-18 cm állva.Ehhez a 13 cm-höz a te 12 éveddel nem is rosszak a méreteid ezt most így vedd.Sokat kamuznak a korodbeliek,meg aki kisebb a kortárainál 12-15 évesen az sokszor van hogy fejlettlenebb is,de aztán behozza ezt a lemaradást,tehát van hogy később szőrősődik és kisebb a cerkája még.
2013. júl. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!