Normális a pénisz méretem? (félek hogy nem)
Nos sziasztok! 12 éves fiú vagyok.Aggódom hogy a péniszem nagyon kicsi :( Tudom hogy nem ezzel kéne foglalkoznom,de kérlek válaszoljatok. Lankadt állapotban:6cm
Mereven:7-8-9 cm. Inkb ilyen 7-8.
Azért aggódom,mert a barátomnak aki 13 éves neki már 18 cm.
Magasságra alacson vagyok,de a barátom kb akora mint én,és neki 18cm.Sőt az ő osztályukban nincs olyan akinek 15 alatt van. Egyszer kérdeztem tőle,és azt mondta a 8cm nagyon kicsi. Kérlek válasozljatok ELőre is köszi. 12/F
UI:Most márciusban lettem 12 éves.
Fiatal vagy.
Ne aggódj, nőni fog még valószínűleg.
Nagyon eltérő, hogy 11 és 15 között milyen ritmusban fejlődnek az emberek. Nem kéne aggódni, félni. Minden rendben van veled. Parányi zigótából aggódás nélkül szép kisgyerek lettél és növekvő ifjú vagy. Bízzál benne, hogy úgy jó, ahogy van, aggodalmaskodással csak szorongásod nő, önbizalmad csökken és ez még meg is betegíthet.
Vakáció van - mit olvasol? most ráérsz, amire iskolaidőben nem tudtál idő keríteni- ússzál, kiránduljál, modellezzél vagy amit szeretsz.
Honnan vagy ilyen biztos benne ,hogy a barátodnak 18cm?
Láttad vagy csak mondta? :)
Ilyen korban képesek túlozni a fiatalok :)
Hát igazából nem is nagyon foglalkoztam vele...
Csak amikor kérdezte hogy mekkora,és elmondta hogy neki mennyi akkor kicsit hazudtam...Sokáig azt mondta csak 17,kicsit furcsálltam hogy neki minden héten nő..
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!