Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet hogy Here-servem vagy...

Lehet hogy Here-servem vagy hasonlo betegsegem van?

Figyelt kérdés

SZiasztok, 22 evesFiu vagyok, Es kozel 1 honapja faj a herem. Pontosabban a jobb oldali, es az ahoz kapcsolo (nem tudom mi a neve) vezetek,-cso.

Olletve az utobbi 1 hetben azt vettem eszre mintha azon a csovon kis mirigyek, kis gorcsok illetve valami nem is tudom, fura dolog lenne ami kellemetlen erzes. Az elso 1-2 hetben csak neha-neha ereztem de mostanaban talan lehet mondani kis fajdalomnak is! Valoszinuleg hozza tartozik hogy nem gyakori de neha neha az alhasamnal erzek meg fajdalmat neha a jobb oldalin neha a bal. De nem Szornyu fajdalom csak nyomast, es kicsi szuras.. Sajnos Kulfoldon vagyok,-dolgozom es ugymond nem tudok hazamenni mivel a papirjaimra varok, es ha az orszagot elhagyom akkor vissza nem engednek.. USA..

Es tudni kell hogy 1 akarmijen mutet rengeteg, tobb 1000 Dollarba kerul.. Ft-ba millios osszegek.. Sajnos ezt nem tudom meg engedni magamnak.. A kerdesem hogy Milyen problemakra utalnak ezek a panaszok? Mert az interneten mikor utanna nezek sajnos mindenfele dolgokat irnak a leg szornyubb dolgokat, Tehat Here gyulladas,here rak stb.. Elegge ra tudok stresszelni ezekre a dolgokra!! Keszulok elmenni egy Urulogushoz csak nehezen kapok idopontott.. :( Kerlek ha valaki ert hozza akkor irjon nekem Uzenetet es le reszleteznem neki a panaszaimat mert tudom meg sorolni sajnos.

Az NAGYON sokat segitene ralytam! Koszonom!

#here #sérv #hereserv
2013. júl. 3. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak annak idején a hererákja kezdődött ugyanígy, ő is várta a válaszokat, meg az időpontot, aztán majdnem késő lett...
2013. júl. 3. 00:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A here sérv nem erről szól.Legfeljebb here víszér sérv lehet.valóban jó lenne a kivizsgálása .Kint dolgozol,és hol fizeted Tb és egészségügyi hozzájárulást ? Vagy a kinti jövedelmed után itthon ? Kint vagy ,

mert jobban keresel,gyógyítatni meg itthon szeretnéd magad

a mi pénzünkön .

2013. júl. 3. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez tuti nem sérv. Nekem volt 1 heresérvem, és 2 lágyéksérvem, de az teljesen más. Doki! Azonnal!

29F

2013. júl. 4. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!