A segítségetek szeretném kérni. Próbáltam google-n rákeresni többféle módon, nem sok sikerrel, ezért úgy hiszem egyszerűbb ha itt is megkérdezem, hogy mivel nekem enyhe fitymaszűkületem van, rövid a fitymafékem, hol, miféle helyre kéne mennem fitymaplasztikáztatni? Ahol mondjuk meg tudnád nekem csinálni a bemetszést. A körzeti SZTK kiesik mert ott körülmetélnének, és nekem közel sem annyira gázos a helyzet. 3. kerületben lakom, tudnátok segíteni?
2013. jún. 29. 18:38
1/7 anonim válasza:
Pl. urológushoz.
2013. jún. 29. 18:56
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig kettőnél volt időpontom SZTK-ban, mindkettő a körülmetélést ajánlotta a probléma megoldásának, de gondolom ők bármilyen esetre ezt ajánlanák bárkinek, mivel azért fizet nekik a TB.. Más esetleg?
2013. jún. 29. 19:01
3/7 anonim válasza:
Én a vörösvári úti rendelőintézetben voltam, és nekem pont, hogy nem ajánlotta a körülmetélést mert nem az volt a megoldás, tehát ha azt mondják metélni kell akkor vszeg tényleg ez a megoldás.Amúgy nem tudom miért nem akarod, rengeteg előnye van.
2013. jún. 29. 20:13
4/7 anonim válasza:
És még több hátránya is. Sztem kérj részleges körülmetélést másnéven bemetszést. Ezzel csak egy részét távolítják el a fitymának a többi résézt bemetszik és újra összevarrják bennebb. Ezt általában azárt nem ajánlják mert nehezebb, könnyebb levágni az egészet de az neked sokkal kedvezőtlenebb lesz, bár ez függ a szűkület súlyosságától mert ha nagyon szűk akkor lehet hogy tényleg a teljes körülmetélés a megoldás.
2013. jún. 29. 22:34
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de nem az volt a kérdés hogy most nekem mennyire súlyos vagy nem. Én tudom hogy milyen, körülmetelésére valakinek szerintem csak a legvégső esetben van szükség, ha valaki már alapállapotban sem tudja felhúzni, az enyém csak merevedett állapotban nem felhúzható, akkor is csak félig, nyújtogatni nem lehet mert akkor hegesedik. Ezért szeretném a bemetszést igen, de mint említettem két urológusnál jártam és vagy rossz napjuk volt, vagy sátánisták vagy nem tudom, az egyik még meg is jegyezte hogy "jól megy ez" mire mondtam hogy persze, csak merev állapotban nem megy, kivéve ha vizes vagy ondós, amire mondta hogy akkor adhat időpontot körülmetélésre.
Szóval valami humánosabb emberrel szeretnék beszélni akivel meg lehet ezt dumálni és aki el is végezné rajtam a bemetszést esetleg. De mivel google keresőben nem találtam semmit, ezért tettem fel ide a kérdést hogy akkor mégis hova menjek?
2013. jún. 30. 00:15
6/7 anonim válasza:
Hát az a baj hogy a legtöbb orvos már nem tud "érzésekkel emberként" kezelni, mert neki ez a munkája és már hozzá van szokva a körülményekhez, úgyhogy tőlük ne nagyon várj megértést, persze vannak kivételek de szerencsés vagy ha találsz olyat.
2013. jún. 30. 00:51
7/7 anonim válasza:
keress olyan magánklinikát ahol foglalkoznak urológiai műtétetekkel, nyilván drágább lesz de legalább emberként kezelnek, ha interneten nem találsz akkor kérdezd meg a háziorvosod, biztos tud valahol valakit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!