Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 18cm a péniszem állva? .

18cm a péniszem állva? .

Figyelt kérdés
Ez már jó? 17éves vagyok és izgat a kérdés. Főleg hölgyek válaszát várom :)

2013. jún. 28. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kicsi. :(
2013. jún. 28. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó.
2013. jún. 28. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy jó, hogy tudod-e használni, meg minden lánynak más az igénye én elvagyok kisebbel is. Egyébként nem értem ezzel mért kell dicsekedni te is tudod hogy többségben 18 cm alatti méretek vannak
2013. jún. 28. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyet értek a 3 válaszával . Nagyot tévedsz,ha arra gondolsz hogy minden lány a nagyot imádja .Lehet neked

akár 22 is ,hanem tudsz vele bánni .Sok hasonló kérdést olvastam már,nem csak itt más oldalakon fúrumokon .

Az átlagot jobban szeretik,min az átlagon felülit .

Kivételek mindenhol vannak .

2013. jún. 29. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért nem jó a nagy, mert lehetetlen a teljes behatolás. Ha pedig nem tudtok érintkezni a szeméremdombnál, akkor veszítetek az élvezetből. Az átlagos pénisz a vagina átlagos méretéhez igazodik, így nem jár kellemetlen tágító hatással. Ha nagy a pénisz, akkor a vaginának tágulnia kell, de mivel a nők vaginája is olyan változatos méretileg, mint a férfiak pénisze, ezért a legtöbb vagina átlagos. Az átlagos vaginába pedig hiába mondják, hogy tágul nem tudsz beletuszkolni maradéktalanul egy kígyóuborkát, mert az nemhogy kellemetlen, de nem is túl érzéki.
2013. jún. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!