Milyen a körülmetélt nemiszerv?
Figyelj 55%-os már több hozzászólásod olvastam és ki is jelentetted hogy erre buzdítod az embereket,ne buzdíts senkit arra hogy csonkoltassa a testét,hisz végülis azt teszik.Hazánkban nem hinném,hogy túl sok nő,hacsak nem ku-vaságáról híres sok metélt pénisszel találkozott volna,így nem lehet azt mondani hogy hű de tetszene nekik,a magyar nők többsége nem is találkozott vele.
Amerikába meg csökken ez a szám,és ott is csak a nagyon színes etnikus miatt volt 40%-os a metéltek aránya és mind sivatagi népektől ered.Elég szomorú ha hazánkba terjeszteni akarják,magyarokra nem ez jellemző.
Leközelebb mi lesz a mellekbe is beavatkozunk mert valahol ezt csinálják.
Nem csak a zsidók vannak körülmetélve,ezt kiírta,jó náluk rájuk jellemző leginkább,a tradició miatt,mert olyan sok etnikum nincs itthon,és akinek egészségügyi okból kellett műtetni magát.De sivatagi népektől ered,a homok könnyen a fityma alá kerülhetet ami gyulladást okozhatot(arab világ,afrika),törököknél is van.De mondom európába nem igazán jellemző a fehér nép csoportokra.Később sok helyen a bibliába írták bele bizonyos vallásoknál hogy ezzel vegyék rá az embereket a metélésre.USA-ba meg korábban meg sem kérdezték a szülőket,csak vagdosta össze-vissza,de ma már csökken a metélések száma,hiszen van tisztálkodási lehetőség,tehát nincs rá szükség.+ valahol a férfivé avatás miatt csinálták,vagy kis gyerekből nagygyerekké avatás miatt stb.de az elég brutális,nuku érzéstelenítés,nuku higénia,csak fájdalom.
Én csecsemőt,kamaszt stb,senkit sem tudnék semmilyen szokás miatt,vagy bibliát felhasználva,(mert ez is csunya dolog,,egy isten sem akarja hogy a testünket vagdosuk,ez csak jó volt,mert a bibliával rávették a metélésre az embereket,nem hinném isten fájdalmat akarna az embereknek,vagy hogy mészároljuk egymást,mert más valláshoz tartozol,csak jó a vallás,jól lehet irányítani az embereket,stb ez már más téma) így csonkolni,mert ezt hívom én csonkításnak,amikor végülis fájdalmasan,valamilyen módon erőszakkal vagdosnak rólad le részeket.A körülmetétől senki nem lesz férfi,a férfivé avatásoktól sem az az egy biztos.Nekem durva amikor lefognak egy kis kölyköt sír mert annyira fáj és csak nevet,mosolyog a szülője,lefogja,mar hára szereti a gyerekét.
Ha valaki önszántából,betegéség miatt,ami valóban indokolja és maga döntött úgy esik át ,higénia,fájdalom csillapító és hozzáértő orvos mellett az megint külön téma.
De sok esetben nem erről van szó.
12-es, ez a nő iszonyú, évek óta azzal tölti az idejét, hogy akár hajnalban is leül a gépéhez és fiatal srácokat győzköd arról, hogy vágassák le a fitymájukat.... nagyon beteges...
Kérdező, én körülmetélt vagyok és az előnye annyi lenne, hogy a fityma alá nem megy be semmi és nem lesz ott smegma, de amúgy hátrányát láttam mindig is, folyamatosan. Kiszárad a makk, feszül a feszes vágás, rossz lesz a makk tapintása, ronda lehet a metszés helye, nekem pl nagyon ronda.... sorolhatnám még, de ha nincs gond a fitymával, akkor nem kell ezekkel foglalkozni.
Végre valakik lemerik írni a hátrányokat is.
Akik írták hogy felnőttként,vagy nagyobb kamaszként egészsêgügyi okból kényszerültek körülmetélésre azok leírták,hogy ha még a műtét jól is sikerült,ha nem lett volna fitymaszűkületük sosem metéltették volna körül magukat,az érzéstelenítő is fájdalmas volt és a műtét utáni közvetlen időszak hosszadalmas és sok kellemetlenséggel jàrt.
Ez fontos dolog és az is fontos,hogy nem mindegy hogy egészségügyi okból,mert olyan súlyos a szűkület,saját elhatározásból történik a metélés,vagy valakit erőszakkal,akarata ellenére metélnek körül!!!!(mert még gyerek,baba esetleg)
Meg lehet nézni ilyen videót kisbabáknál,gyerekeknél,bizony torka szakadtukból sírnak màr az érzéstelenítő beadásakor,az komoly fájdalommal jár és bizony műtét alatt is többször sírni kezdenek,mert teljesen nem lehet elérzésteleníteni!!!
Ha felnőtt embernek fàj,erről számoltak be,akkor mennyire fájhat egy kisgyereknek!
Nem tudom ki képes a gyerekét ilyen fájdalomnak kitenni,és ez bizony hosszadalmas lesz,hiszen a sebet kötözni kell,ami újabb és újabb fájdalommal jàr.
USA-ról annyit hogy 60%-os metélêsi arány és csökken ez a szàm,már tűntetések is voltak ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!