Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hímvessző papillomatosisa-t...

A hímvessző papillomatosisa-t el lehet tüntetni, és hogy?

Figyelt kérdés

Tudom hogy inkább urológusnak kéne megmutatnom, de úgy neten (házipatika.com) megkérdeztem egy urológust meg szüleimnek is mutattam, de mind azt mondta hogy nem baj. De engem idegesít mert nem természetes, meg ezek jó indulatú daganatok, félek hogy rossz indulatúak lesznek, nem fájnak meg semmi csak egy fokkal érzékenyebb a makknál, de idegesítenek.

F/14

2009. okt. 13. 19:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
utolsó, engem megnyugtat a tudat hogy nem csak nekem van. ;) XD..
2009. okt. 18. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:

álltólag a férfiak 35-40%-ának van...

Csak tényleg lenne már végre rá vmi kenhető ami hat is:S:S

2010. ápr. 24. 21:17
 13/19 anonim ***** válasza:

nincs rá kenhető dolog.

15-25.000 ft között el lehet végezni a lézeres kezelést (kezelési területtől függően). KB 1 perc az egész, és 90+%-ra eltünteti. Vagy teljesen.

Én most gondolkozom rajta, csak egyetlen dolog ami zavar, hogy ilyenkor merevnek kell lenni vagy sem?

Bár mind1 mert én úgyis merev leszek, ilyenkor nem adnak valamit amitől lekonyul?

Engem nem zavar amúgy, csak félek így szexuális kapcsolatot teremteni (mindig kerülöm ahogy tudom).

2012. júl. 2. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
miért leszel merev?
2012. júl. 5. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:

akkor nem leszek merev, ha kellően zavarba jövök, ellenkező esetben alapon az leszek, ha már valaki lent nyúlkál hozzám.

Tudom hülyeség, de ez van...

2012. júl. 5. 17:57
 16/19 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok ezzel.

De ez a lézeres kezelés érdekel. Lehet megcsináltatom :D

2012. júl. 7. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
baratomnak is van es egyaltalan nem erdekel!! eszre sem vettem eleinte.. semmiben nem gatol minket es foleg nem fertozo.. ha majd lesz egy baratnod aki elfogad olyannak amilyen vagy mar teged sem fog erdekelni !;) :)
2013. aug. 29. 01:47
 18/19 A kérdező kommentje:

Ha nekem lesz barátnőm aki elfogad úgy ahogy vagyok én tuti fejre állok.

*meleg*

2013. okt. 27. 09:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nekem olyan 13 évesen jelentek meg.

Most 27 vagyok.

Akkor még nem volt internet,és azt sem tudtam mi ez.

Nem mertem róla beszélni senkinek.

Amikor 19 éves lettem,akkor tudtam meg mi ez,és hogy ártalmatlan.

Amúgy nagyon ritka,hogy valakinek ilyen nagyon.Illetve szerintem ezek sem olyan nagyon nagyok,csak mivel nagyon közeliek a képek,annak tűnnek.

Ettől sokkal nagyobbat is láttam már képen.

Nekem nem annyira szembetűnő.Akkor látszik jobban,amikor merev.De akkor sem annyira.

Ja,és én is meleg vagyok:)

2015. dec. 21. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!