Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak ilyenkor?

Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Begombásodott a makkom, két piros pötty van rajta, de bőrgyógyászhoz csak szeptemberre kaptam időpontot.. Ilyenkor el mehetek háziorvoshoz vele? Régebben is volt ilyen, pinacuforttól elmúlt. Most canestennel kenem, egy időre elmúlik, de utána folyton visszajön akkor is ha továbbra is kenegetem. főleg a meleg tesz be neki. Kb így néz ki, de kicsit vörösebb [link]

2013. jún. 23. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Valószínű nem kezeled ki teljesen .Ha már elmulnak a tünetek,mert úgy látod,pár nappal még folytatni kell .

Ez esetben meg váltani kell már.Nem a házi orvos ,hanem a bőrgyógyász a szakember itt .

2013. jún. 23. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Most azután is kentem canestennel miután elmúlt, és ez alatt jött vissza. Bőrgyógyászra meg más fél hónapot kell várnom.
2013. jún. 23. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
inkabb nez szét másik városban is elég csunya
2013. jún. 23. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
menjél nemi beteg gondozóba ott korábban kapsz időpontot és ott is kezelnek ilyet mert ha folyton visszajön akkor a krém már nem hiszem hogy elég, vszeg valamiféle antibiotikumot fognak felírni és az kipucolja a véredből,és aztán nem jönnek ki újra
2013. jún. 23. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap megpróbálok oda kérni!
2013. jún. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!