Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szintetikus kábítószerek...

Szintetikus kábítószerek mellékhatása lehet az, hogy a pénisz összemegy?

Figyelt kérdés

Két éve még 19 centis volt a péniszem, most pedig már csak 14... mi lehet ennek az oka? Szintetikus kábítószer mellékhatása? vagy valami más?

19/F

2013. jún. 23. 01:27
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen, lehet, sőt. Mit szedsz? Az amfetaminszármazékok és hasonlók csinálnak ilyet.
2013. jún. 23. 01:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Leginkább speed meg extasy...
2013. jún. 23. 01:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha abbahagyom ezek fogyasztását, visszajön a régi méret?
2013. jún. 23. 01:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamit valamiért. Vagy pörögsz vagy használod a farkad. El kell dönteni. Lesz az még kisebb is.
2013. jún. 23. 01:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Kisebb nem lesz mert soha többet nem nyúlok ilyen szarokhoz..... Most vettem észre, hogy mennyire elbassza a testem, az életem.
2013. jún. 23. 01:43
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Visszanyeri amúgy ha leállsz vele.
2013. jún. 23. 01:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell drogozni, persze mindenki kivételnek hiszi magát, de akkor is csak veszíteni fog.
2013. jún. 23. 02:03
 8/10 A kérdező kommentje:
fiatal voltam, és hülye... nyilván nem minden hétvégén toltam... havi 1-2.. és két év alatt 5 centi....ez visszajön valaha? ha igen mennyi idő kb?
2013. jún. 23. 02:04
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Ezt senki nem fogja neked megmondani, mert ezekben a szintetikus szarokban senki nem tudja mi van.

Talán keresd fel a Zachert a Péterfy utcai kórházban az addiktológián.

2013. jún. 23. 02:48
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Gratulálok! :)

Mindig azt mondom, ha szedsz valamit, akkor az a minimum, hogy előtte alaposan utánajársz a hosszú távú mellékhatásoknak, és ezeknek a tudatában vállalod a dolgot. Nem értem, hogy lehetnek olyan emberek, akiknek annyi sütnivalójuk van csak, hogy akármit képesek benyelni anélkül hogy tisztában lennének azzal, hogy mit tesz velük. Pedig ebben a net uralta világban nem is nehéz okosodni. Különben jönnek az ilyen és ehhez hasonló meglepetések.

2013. jún. 23. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!