Bal oldali herevisszerem van. Anyám azt akarja hogy a műtéttel várjunk, hátha a Forever Living Products termékeivel meggyógyulok. Vélemények?
17/f vagyok, pár hónapja vettem észre a visszeret. Orvosnál voltunk, elmagyarázta hogy mi ez hogy ez, ha nem műtik sorvadás, oké ezt értjük. Azt is mondta hogy nem javasolja hogy várjunk.
Anyám (anyámmal élek) nemrég belépett ebbe a Forever-be és azt akarja hogy próbáljuk ki a termékeket, hátha használnak. Ezzel nekem 3 nagy gondom van:
- az idő. pár hónapja még nem éreztem hogy ott van, és mire a termék "talán" hat az min. 3 hónap, a herém meg lassan de sorvad.
- a tanácsadó. Látom rajta hogy okos, meggyőzően tud beszélni egészség és gyógyszerek terén, de semmilyen orvosi végzettségi nincs, így nem tudhatom hogy tényleg ért hozzá vagy csak úgy tesz
- ha nem vállalom a műtétet és a termék használna, akkor a jövőben honnan fogom tudni hogy mi a helyzet a visszérrel.
Állítólag felfedezték hogy az omega3 és az omega tizennemtudom mennyi összehúzza a visszeret. Ez igaz?
A konkrét kérdésem hogy mi a véleményetek? Érdemes kockáztatni azt a 3 hónapot hátha használ? Azért a műtét is komoly dolog, oké hogy rutin műtét, de... Vélemények?
Köszönöm, üdv
Nagyon nem érdemes kockáztatni.az orvos nem viccböl mondja azt,amit.ez egy viszér.drámaian mondva a "herédbe kerülhet"...úgy hogy szerintem már holnap menj el orvoshoz.
Anyádra" (anyukád) meg hát bocs hogy ezt mondom, de a hülyeségeit nagy ívben kerüld el.Forever living. meg a büdös nagy l.fasz az. ez nem játék..megnézném hogy számolna el al elkiismeretével, és te a józan eszeddel,ha 3 hónap mulva a szer semmit nem csinál, a viszér meg súlyosabb lesz.. orvost. még mostanába.
Nekem nagy fiaim vannak,de tuti nem beszélném rá semmi olyasmire amit orvos nem mond.
Műttesd meg! Valóban nem viccből mondta az orvos.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Amikor meghallottam hogy 3 hónap, akkor nekem is nyilvánvalóvá vált hogy műtét, de még kíváncsi voltam pár véleményre. Köszönöm mégegyszer, üdv
Mindhárom válaszolónak igaza .Ezen csak a műtést segithet .
Most még csak nem is a here van műtve,hanem annak vénája.
Abban vannak az elakadások.Amig fiatalkorú vagy ,altatásban csinálják,utána helyi érzéstelenítés van .
Nem a zacsin van a kis metszés ,hanem a hasfalon .
2 nap kórház,illetve 1 éjszaka .
Nem tudom milyen szerencsétlen amatőr csapat találta meg anyukádat, de az FLP-nek van egy rakat orvosa akik ráadásul ingyen a rendelkezésünkre állnak.
Nekik kellene először a leletet megmutatni és nem valami önjelölt okoskodó tanácsadóval beszélni (jajj de utálom az ilyet). Ha az FLP orvosa sem lát más megoldást, akkor nem fogja a termékeket javasolni csak a műtétet. Ők sem hülyék.
Nálam az első, hogy elküldöm a leletet és kikérem a véleményét a megfelelő FLP-s szakorvosnak. De ilyet, hogy orvos nélkül elhalasztani a műtétet és a termékekre bízni a dolgot, ez idiótaság és felelőtlenség.
Sajnos anyukádat valami amatőr találta meg. Keress egy FLP-s újságot gondolom van otthon, abban van 5-6 orvosnak is a telefonszáma, legalább velük beszéljen az anyukád mielőtt valami kontárra bízná az egészségedet.
Nekik talán hisz és belátja, hogy szükséges lehet a műtét.
Ha nincs újság, akkor le is tudod tölteni. [link]
Egyszer allergiás rohamot kaptam (még a gimnáziumban) és az osztályfőnök Aloe lével akarta kezelni(valami First volt asszem). A táskámban volt szerencsére pár ampulla Tonogen, ill. Calcimusc. Az egyik osztálytársamnak elmondtam előre, hogy mi a teendő, és annyit csinált, hogy felszívta a gyógyszereket fecskendőbe (kb pár másodperc volt) és a kezembe adta. Én meg be a combomba a G18-as tűvel. Hát nem volt valami kellemes. A G18-as tű 1,5 mm vastag.
Ezt csak azért meséltem el, hogy ne nagyon hagyatkozz az aloe vera termékekre, és az olyan dolgokra, amik nem orvosilag igazoltak. Persze egy egyszerű megfázás esetén nekem a hársfatea alap. Nem kell azonnal gyógyszerhez nyúlni, csak akkor, amikor már tényleg gáz. Bár ezt sok más orvos másként gondolja.
Menj el az orvoshoz mihamarabb! Az anyukád meg nem ismeri a herevisszér tágulat kórtanát!
Kedves utolsó, gondolom csak tájékozatlan vagy. A termékekből korábban volt több is aminek a hatása igazolt volt. A jogalkotóknak köszönhetően jelenleg csak egy van.
Ami pedig a hatásosságot illeti, a termékekben lévő hatóanyagoknak a hatékonysága már rég igazolt. Ezen nincs mit bizonyítani.
Abban teljesen igazad van, hogy egy allergiás rohamot nem Firsttel kell "kezelni", viszont megelőzni vagy az esélyét csökkenteni lehet a termékekkel.
Nekem nagy mértékben csökkentek az allergiás tüneteim, amióta használom ezeket a termékeket.
A kérdező anyja pedig butaságot csinál. Én is azt javaslom, hogy keressetek fel egy flps orvost, neki hinni fog, hogy szükséges a műtét, ha tényleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!