Mitől büdös a fenekem?
Figyelt kérdés
Reggel megmosom,délben már megint büdös,és ez zavaró,mert nem tudom önmagam adni a munkám során.Könyörgöm seggítsetek!!2009. okt. 12. 17:18
1/6 anonim válasza:
Mi a munkád? Köze van ehhez a fenekednek? Na, mindegy is. Rendesen zár a végbeled? Mást el sem tudok képzelni. Minden nagydolog után mosakodj meg langyos szappanos vizzel. Nagy hiányossága a mi kulturánknak, hogy se otthon, se nyilvános Wc-k esetében nincsenek bidék, illetve otthon csak keveseknél. Pedig mennyire szükség lenne rá.
3/6 anonim válasza:
A DM-ben lehet venni nedves popsitörlőt, amit a nyugodtan bedobhatsz a wc-be. 100% öko és lebomlik.
Én mindig hordok magamnál, ha megyek valahova, például vendégségbe stb.
Becsomagolsz egy párat és akár naponta többször félre vonulsz a mellékhelységbe és megtörölközöl.
Amúgy meg mindenki feneke büdös, hiába tisztálkodik.
Két galambot eleresztesz és már büdi is.
4/6 anonim válasza:
Hát a légfrissítőt nem a levegőbe kellene fújni.
6/6 anonim válasza:
Engem ez nem zavarna a helyedben kérdező. Én szoktam nyúlkálni otthon a seggembe ha nem szaros, és azt vettem észre hogy fürdés után is van egy kis szaga ami tök jó. Popsiszag mániás vagyok😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!