Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért büdös a péniszem?

Miért büdös a péniszem?

Figyelt kérdés
Amikor meg mosom semmilyen szaga nincs, sőt ha nem fürdök esetleg egy egész napig akkor sincs szaga, de miután kivetem, vagy szexeltem olyan undorító szaga lesz, mint a halnak kb olyan szaga lesz. Miért van ez?? Az ondómnak van ilyen szaga?
2009. okt. 11. 23:45
 1/9 A kérdező kommentje:
bocs a fogalmazásért nem vagyok paraszt csak fáradt...
2009. okt. 11. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Nézesd meg magad orvossal, az ondóddal lesz baj.
2009. okt. 12. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
ez normális. ne aggódj.
2009. okt. 12. 01:23
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
tán mosd meg sex után nagyokos...
2009. okt. 12. 01:50
 5/9 anonim válasza:
53%

A sperma szabad levegőn hamar megromlik, és vonzza a patkányokat!Csak ovatosan, nehogy farok nélkül ébredjél!

Amúgy, meg mosd meg minden egyes rejszolás után, van erre külön intim lemosó, mitől rózsa illatú lesz, azt még szagolgathatod is!

2009. okt. 12. 02:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Férfiaknak is van intim lemosójuk? Mi a neve, engem is érdekel.
2009. okt. 12. 19:38
 7/9 anonim válasza:

ŐŐŐ.

MOSD MEG SZEX UTÁN MEG RECSI UTÁN ENNYI B+.

2010. dec. 31. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is undok büdös farkam van, nem gáz ez, együtt lehet vele élni, csak jó rá a remeteség. Recska után én minidg megszoktam szárítani zsepivel, ilyenkor gecaszaga kizárt hogy legyen viszont, én úgy tapasztaltam.
2011. jún. 6. 03:13
 9/9 anonim ***** válasza:
24%

Észbontó milyen dolgokkal nyomják tele ezt a portált.

Hallod ha egy malacolt boncolsz annak jó az illata?

Ez is ugyanaz. Kijön valami belőled ami benned volt, természetes hogy visszataszítő a szaga mivel a sperma valóban megromlik és borzalmas szaga lesz. Most meg aztán ne a nagyközönséget zaklasd ilyen triviális kérdéssel.

2013. febr. 22. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!