Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Felfázás vagy több?

Trollpheus kérdése:

Felfázás vagy több?

Figyelt kérdés
Tegnap valszeg felfáztam gyakran járok wc-re 16 éves fiú vagyok azthittem hogyha sokat iszok elmúlik de nem sokat járok wc-re ma is és nem tudok pisilni csak cseppekben annyira erőltettem hogy kb 10 perce fürdés előtt véres volt egy picit mit tanácsoltok mit csináljak? tapasztalatokat kérek (ha vannak )
2013. jún. 16. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a szüleidnek, orvos, antibiotikum. Ez nem játék, ha ráhúzódik a veséidre, nagy baj lehet!
2013. jún. 16. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet esetleg vesekő vagy homok is. Derekad nem fáj? Vagy az alhasad?
2013. jún. 16. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez valószinűleg vesekő ,vagy homok lehetett.Ez távozhatott is,kicsit még fel is sérthette a húgycső belsejét,ettől lehetett kis vért is látni .Nagyon sok folyadékot igyál,ha kell,ha nem.Ez mossa át át az egész húgyúti rendszert.

Persze ezzel egyidejüleg prosztata gond is lehet.Erre a gyakori pisilés utal,és annak nehézkessége .Ha ennek nehézsége még holnap is fent áll,akkor urológiára kell menni.Ilyen gonddal szülő nélkül is mehetsz.Ha urológián időpontot adnának,későbbi vizsgálatra,feltétlenül mondjad

nem tudsz pisilni .Csak igy vesznek soron kívűl .

2013. jún. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!