Miért fáj a péniszem? Segítség, ez kegyetlen!
Kb 10-11 éves lehettem amikor először éltem át hasonlót, de akkor még elviselhető volt, ha nem foglalkoztam vele, pár perc múlva elmúlt. Aztán ilyen esetek történtek rendszeresen, olyan fél évente 3-4 alkalommal. Minden alkalomkor egyre jobban fáj.
Tulajdonképpen maszturbálás után jelentkezik ez a dolog. Főleg, ha utána rögtön vizelek, álló pénisszel. Olyan, mintha állandóan egy kaktusz lenne felnyomva a húgycsövembe, amit körbe-körbe forgatnak. Csíp, fáj, amit csak el lehet képzelni. Jelenleg is így jártam. Általában 2-3 óra elteltével szűnik meg, ilyenkor meg szoktam inni 2-3L vizet, hogy tudjak vizelni. A sok vizelés után elmúlik.
Mi ennek a jelenségnek az oka? Más is van így ezzel?
17f
hugycső gyulladásod van jó eséllyel
orvos! magától nem fog elmúlni
Hali!
Hm. Ez amit írsz ez inkább prosztataproblémákra utal. A tüneteid alapján -- vizsgálat nélkül -- prosztatagyulladásra tippelek, amelyet MÁR AKKOR kezelésbe kellett volna urológus orvossal vetetned, AMIKOR ELŐSZÖR jelentkezett, ergo 10-11 éves korodban. De te nem vetted a bajodat kellően komolyan, azt gtad, h. majd elmúlik.
AZ ILYEN NEM MÚLIK EL CSAK ÚGY!!! :-o
Jó, igaz, nem tud6tad, de ez nem mentesít a dolgok felelőssége alól. Saját magadnak cseszted most el a helyzetet azzal, hogy eddig vártál. Attól uis, mert vmiről nem bexélsz, nem foglalkozol vele, még nem jelenti azt, hogy nem is létezik! (Ez a struccpolitika.) :-o
˙
Az itatással egy kis időre való igaz, el fog múlni, de aztán uúgy, egyre gyakrabban vixxa fog térni ez az egész, és 1re rosszabb lex, tehát, most, hogy beköszöntött a nyári szünet, a vakáció, függetlenül a vár6ó nagy rohamtól vár6sz az urológusnál a sorodra, ha nem akarod, hogy még rosszabb legyen, ezt uis antibiotikumos kezelés nélkül sztem már nem fogod tudni megoldani, azt meg CSAK ORVOS ÍR6 FÖL, ILL. AZ Ő FELÜGYELETE ALATT SZED7SZ! :-o
˙
Most egy kicsit talán kemény voltam veled, de az igazság ennél sokkolóbb szokott lenni, nem csodálkoznék rajta, ha most összeszorítanád a fenekedet, uis prosztatavizsgálatra biztosan szükség lesz, ahhoz pedig azon át vezet az út.
Ha vmiben tudok még segíteni, kérdésed van, csak bátran! Akár itt, akár >>priviben!
˙
Fel a fejjel! :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!