Ha érzékeny a makkom akkor azt milyen krémel lehet kezelni?
Érzéstelenítő krémmel, asszem LIDOKAIN krém a neve. Van spray formában is, fogorvosok használják mindkettőt és tudtommal lehet akár mindennap. Annyira azért nem érzéstelenít hogy ne érezz semmit.
Az én kisfiamnak is lerántották és érzékeny neki még az is ha mossuk tussal, de szándékosan és rendszeresen mossuk meg törölgessük wc után is hogy szokja meg és mire felnő és használná a drágám akkor nehogy engem szidjanak a lánykával:-)
Ha valami akut gyulladás lenne akkor se lesz semmi baja a lidokaintól, annak 99%-a vazelin és 1%-a lidokain, egy próbát megér, ha nem segít akkor marad az orvos.
De tudom a kisfiamról hogy neki is elég későn rántották le, három éves elmúlt és e miatt a rossz élmény miatt szinte hozzá se nyúl a kukijához, és azzal magyarázza hogy fáj neki, ezért is piszkáljuk mindennap tussal meg pisi után wc papirral hogy edződjön és ne legyen neki annyira érzékeny.
Mi a helyzet veled? Javult már a helyzet? A minap halottam hogy a Lidokain spray nem jó mert az tán totál elérzéstlenít, akkor marad a krém, az biztos csak egy pici érzéstelenítőt tartalmaz. Annó mikor kentem a kicsi kukiját vele akkor még merevedése is lett, úgy hogy annyira nem árthat.
Az előttem két hozzászólóval meg ne is törődj, majd az Isten nem bottal ver, tod ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!