Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves fiú vagyok és azért...

16 éves fiú vagyok és azért kérem vkinek a "tanácsát", mert a péniszemen vannak kis mirigycsomók. Az baj?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azok nem mirigy csomók lehetnek,talán a barlangos testecskék.Én is tapasztalok ilyeneket .
2013. jún. 1. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
nézd ha ezek kis fehér pattanás szerűen kinéző mirigyek lennének akkor ezek fordyce foltok és semmi bajt nem jelent,ez csak esztétikai próbléma,sok férfinak van,keress rá interneten
2013. jún. 1. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van. Ezek csak mirigycsomók. Kóros elváltozás (megnagyobbodik, büdös lesz stb) esetén elfertőződés (gomba vagy hasonló) akkor kell orvoshoz menni. Eltávolíthatóak orvosi úton, meg van neten pár "házi" dolog. Speciel én a fogkrémet próbáltam ki (colgate). Elsőnek elalvás előtt, huh, hát érdekes volt, másnap (8 óra múlva kb) lemostam és ki volt száradva a péniszem. Megijedtem, hámlott is, viszont 3-4 nap múlva teljesen rendbe jött. A kis pöttyök visszamentek, alig látszódnak most, de most újra elkezdtem kenni, hátha teljesen felszívódnak :D de most nem hagyom rajta olyan sok ideig, max 1-2 óra lesz a vég. Ha siker lesz írok :D

Ui.: ne próbálj ki minden sz*rt, ami a neten van, a fogkrém nálam eddig bevált, de lehet nálad nem, légy óvatos.

2013. jún. 2. 02:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem büdös... de, ha erősen megnyomom, akkor nagy pattanás lessz belőle és kikell nyomni... D már egy éve nem nyomkodtam...
2013. jún. 2. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem egészen jól fogalmaztál,mert valóban lehetnek kis

mirigycsomó dudorok is a bőr alatt.Mint kiderűl ezek csak

pattanás nagyságúak .De egy pattanás nincs ott évekig.

Ezek fordyce csomók lehetnek.Ebből nagyobb is lehet.

Jobban teszed ha nem kisérletezgetsz,főleg nem nyomkodással .Ahogy írtad,csak nagyobb lett belőle,mert elfertőződött.Sajnos még nincs rá semmilyen hatásos gyógyszer .

2013. jún. 2. 10:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!! :)
2013. jún. 2. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!