16 éves fiú vagyok és azért kérem vkinek a "tanácsát", mert a péniszemen vannak kis mirigycsomók. Az baj?
Így van. Ezek csak mirigycsomók. Kóros elváltozás (megnagyobbodik, büdös lesz stb) esetén elfertőződés (gomba vagy hasonló) akkor kell orvoshoz menni. Eltávolíthatóak orvosi úton, meg van neten pár "házi" dolog. Speciel én a fogkrémet próbáltam ki (colgate). Elsőnek elalvás előtt, huh, hát érdekes volt, másnap (8 óra múlva kb) lemostam és ki volt száradva a péniszem. Megijedtem, hámlott is, viszont 3-4 nap múlva teljesen rendbe jött. A kis pöttyök visszamentek, alig látszódnak most, de most újra elkezdtem kenni, hátha teljesen felszívódnak :D de most nem hagyom rajta olyan sok ideig, max 1-2 óra lesz a vég. Ha siker lesz írok :D
Ui.: ne próbálj ki minden sz*rt, ami a neten van, a fogkrém nálam eddig bevált, de lehet nálad nem, légy óvatos.
Nem egészen jól fogalmaztál,mert valóban lehetnek kis
mirigycsomó dudorok is a bőr alatt.Mint kiderűl ezek csak
pattanás nagyságúak .De egy pattanás nincs ott évekig.
Ezek fordyce csomók lehetnek.Ebből nagyobb is lehet.
Jobban teszed ha nem kisérletezgetsz,főleg nem nyomkodással .Ahogy írtad,csak nagyobb lett belőle,mert elfertőződött.Sajnos még nincs rá semmilyen hatásos gyógyszer .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!