Mitől fájhat neki? Lehet körül kell majd metélni? Vagy teljesen más okból érez fájdalmat? (lent)
Barátomnak kb 2 hete a fájt a pénisze(a makknál van ilyen ér és ott). Nem szeretkeztünk pár napig mert fájt neki. Mostanában beszélgettünk így az akkor dologtól, hogy mitől lehetett ez (úgy volt h megy dokihoz, de addigra elmúlt neki). És mondta, hogy mikor csináljuk ugye este hazamegy és mikor elmegy fürdeni, akkor fáj neki ott de nem annyira vészesen csak azért érzi. Van egy haverja, akinek most volt körülmetélése és állítólag neki is így kezdődött, és utána elszakadt neki egy ér. Nah most ezek után nem tudom eldönteni, hogy lehet barátomnak is lehet lesz majd ilyen problémája vagy csak lehet valami mástól van? Ha mástól, akkor esetleg valami ötlet?(Ha nem múlik el, akkor elmegy dokihoz csak mondom előtte rákérdezek itt, hátha valaki tud valami okosat).
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett:S
a körülmetélést általában fitymaszűkület miatt szokták elvégezni. ha a párod nehezen tudja hátrahúzni a fitymáját, és fáj is neki, ha hátrahúzza, akkor elképzelhető h fitymaszűkülete van.
ha viszont nem fáj neki mindig, akkor nemvalószínű h körül fogják metélni. mindenesetre ne ragaszkodjon a körülmetéléshez
Csatlakozom az előttem szólóhoz: én pl póruljártam a teljes körülmetéléssel, ezért másnak se ajánlom, mert nem tudható, hogy mi lesz a vége.
Léteznek plasztikai eljárások, krémek, lehet bemetszést ejteni, vagy végső esetben részlegesen metélni...
A teljes körülmetélés nálam borzasztó dolgokkal jár :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!