Elég szagos vagyok " ott" akár hányszor fürdök le, akár milyen szappanal mosom meg kb 1 Óra mulva ugyan olyan, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Én egy 19 éves fiu vagyok.
Amikor bejön valaki az oszt terembe mindig azt mondják hogy: büdös van, kanszag van, stb...
Nem tudják szerintem hogy én vagyok , de én 90%ra bisztos vagyok benne hogy én vagyok az.
Minden órába csak nem mehetek el megmosni..
Már teljesen elvette az önbizalamat, mert attol félek hogy egyszer rám fogják gyanusítani...
Mit tudok tenni szerintetek?
2013. máj. 25. 20:15
11/13 A kérdező kommentje:
tegnap vettem baba szappant és azt kell hogy mondjam, kár hogy nem azzal kezdtem :D
2013. máj. 28. 15:31
12/13 anonim válasza:
Vehetsz patikában Sulphur CH9-et. Minden nap elszopogatsz belőle 3 globuluszt éhgyomorra (utána se egyél fél órán át) és ez 3 hétig menjen.
Kérdésem: szokott lenni néha herpesz az ajkadon? és szoktál rengeteget beszélni? és mindent nagyon megsózol? mert akkor szedhetsz Natrium chloratum CH9-et is. (Ezek homeopátiás gyógyszerek, patikában kaphatóak.)
13/13 A kérdező kommentje:
nem, nincs herpeszem, mindent meg szoktam sózni, de sok beszéd hogy jön ide?
2013. jún. 1. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!