Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férjemnek már napok ota...

A férjemnek már napok ota széklet helyett vér jön mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Basszus ezzel komolyan ide írsz, ahelyett hogy orvoshoz vinnéd??

Ha napok óta nem volt széklete, de cserébe véreznek a belei, az elég veszélyes tünetegyüttes...

2009. okt. 4. 15:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de sürgősen menjen el orvoshoz, nagyon komoly betegsége is lehet - pl. rák. "jobb" esetben csak sima aranyér, bár akkor nem a széklet helyett, hanem mellett jönne a vér. Amúgy az se mindegy, hogy mennyi vér távozik és milyen a színe.
2009. okt. 4. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal vidd orvoshoz!
2009. okt. 4. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
millió oka lehet a teljes bélrendszerben bárhol. ezt senki nem tudja neked itt megmondani.
2009. okt. 4. 15:55
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Él még a férjed?
2009. okt. 4. 19:43
 6/16 A kérdező kommentje:

hu nagyon megijesztetettek.van széklete de többször érzi hogy kell neki és akkor csak vér jön

sajnos én már mondtam neki de ehezen lehet elrángatni öt.belsö aranyére gondol ö .de én is tudom ez nem válasz .orvosi vélaszra van szükségönk.de köszönöm szépen jo emberek vagytok!!!

2009. okt. 4. 20:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet elvinni, hívd ki hozzá az ügyeletet. Ők kellőképpen ráijesztenek majd, és akkor talán aláveti magát valamilyen orvosi kezelésnek. Sajnos a férfiak elég töketlenek, ha az egészségükről van szó. Minden vérzés bajt jelent, és ha aranyér, azt sem szabad elhanyagolni!
2009. okt. 4. 20:52
 8/16 anonim ***** válasza:

A véres széklet valóban lehet aranyér is, de a vastagbéldaganatok egyes számú tünete is! (így szűrik másodlagosan a vastagbéltükrözésre nem hajlandó betegeket).

És Magyarország ugye a vastagbélrákosok országa, benne van a Top 5 halálozási okok között. Nem mindegy hogy egy daganatot akkor csípnek még el amikor még polip és jóindulatú, nem mindegy ha akkor ha rák de önnálló, és más ha már áttétes. Ez mind az idő függvénye.

2009. okt. 4. 22:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidd el orvoshoz,lehet csak belső aranyér...,nekem is volt ilyen!Ha megkérdezhetem a vér milyen szinű,esetleg élénkpiros? Jah,és igyon pásztortáska gyógyteát,az segit ilyen esetekben!!;)
2009. okt. 4. 22:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mennyire véres. Aranyértől gondolnám laikusan, hogy kissé véres, ha nagyobb a gond (nagypapámnak vastagbélrákja volt), akkor sok vér van a székletben. De nyilván vannak más egyéb okok is, itt a lényeg, hogy senki nem ijesztgetni akar, hanem ez komoly dolog és irány az orvos. Ha máshogy nem, hát rángasd el a férjed!
2009. okt. 5. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!