Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem megy a vizelés, ha...

Miért nem megy a vizelés, ha mások is vannak körülöttem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok vizelni, ha van a környezetemben valaki..

Hiába használok fülkét akkor sem sikerül. Már nagyon az idegeimre megy, amikor az iskolában nem mentem wc-re 5 órán keresztül, mikor odaérek érzem, hogy kell de semmi.

Szerintetek mit lehet ellene tenni?

2013. máj. 23. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni.Nem ám csak te vagy igy,nagyon sok fiú,férfi is .Egyszerűen fellép bennünk egy gátlásosság .
2013. máj. 23. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
igen gátlás viszont az feloldhato könyen
2013. máj. 23. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt nekem is ilyen. Nem egészséges visszatartani, ezért én erőltettem, gyakoroltam. Mindig elmentem próbálkozni nyilvános helyen. Pár hét alatt megtanulta a testem, onnantól ment a dolog. Nem szabad ráparázni, gyakorolni kell.
2013. máj. 24. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A kisagy gátló funkciói működésbe lépnek, de ha egy annál erősebb vizelési ingered van, akkor az letudja küzdeni. Ezek a gátló funkciók enyhülnek, ha pl.: ittas vagy vagy olyan áll melletted, akit ismersz/megbízol (semmi buzulás :))
2013. jún. 6. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A kisagy funkciói?????????????? Te aztán értesz hozzá! Minek írsz hülyeséget?
2013. jún. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!