Kisebb csomók a herezacskókban. Normális ez?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,kb. 3 hónapja kisebb csomókat tapintottam ki a herezacskóban,mindkét felén,összesen 3-4 darab,borsószemnél kissebbek.Közüllük kettö,ha jól tapintom a golyóhoz van tapadva,együtt csúszkál vele..nem érzem nehezebbnek a herét és nem is fáj,csak ha megnyomom és ugyan olyan érzés mintha a golyôt nyomnám.Nincsen mással problémám,a sperma olyan mint eddig,Mi lehet az oka a csomócskâknak ? Hogy lehet eltüntetni ?2013. máj. 23. 14:11
1/4 anonim válasza:
Lehetnek egyszerű nyirokcsomók, de én a helyedben inkább orvost kérdeznék.
2/4 anonim válasza:
Bátyámnak is volt ilyen, nagyon megijedtünk ám kiderült, hogy csak ciszta és nem kell vele nagyon foglalkozni. De szerintem is menj el orvoshoz, neadjisten nehogy valami komoly legyen!
3/4 anonim válasza:
A doki majd ultrahanggal megnézi.Az a biztos .
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne halogatsd tovább hanem menj el dokihoz..ugysem lesz semmi baj mer van 1ismerosom aki hererákos volt és az olyan mintha 3-4 golyód lenne
Ha nem novekszik nincs gond...de ha novekszik akkor sem feltétlen az..nekem pl hereviszerem volt..sajna muteni kellett de nem volt muszaly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!