A a bőr teljes mértékben elől rátapadt a makkomra. Ma megyünk sebészetre, egyszer már voltam, nagyon fájt. Valamivel nem tudtok megnyugtatni?
Figyelt kérdés
F/112013. máj. 21. 16:59
1/11 A kérdező kommentje:
Már viszket is...
2013. máj. 21. 17:00
3/11 anonim válasza:
De! Gyere ide, hadd simogassam meg a buksidat! Ne félj, nem fog fájni! Ha mégis, az a hülye orvos miért nem ad elég fájdalomcsillapítót? Kérj tőle! Kötelessége!!!
4/11 anonim válasza:
Délután van. Mikor mentek ti a sebészetre?
És mikor voltál te már egyszer, akkor mennyire volt letapadva?
5/11 A kérdező kommentje:
Amikor voltam, akkor szerintem teljesen. :( És köszi a 2. választ.
2013. máj. 21. 18:31
6/11 anonim válasza:
És mikor mentek a sebészetre? Vagy már voltatok?
7/11 anonim válasza:
Áhá... akkor sürgősen kellett a segítség az emberektől, most meg már utána le se sz@rja a Kérdező azokat, akik segítettek neki, vagy érdeklődnek a helyzetről... így szokott ez menni...
8/11 A kérdező kommentje:
De , köszönöm de van elég bajom.
2013. máj. 25. 20:41
9/11 anonim válasza:
Elvileg ezért is fordultál ide, csak amikor mi kérdezünk, akkor meg te nem válaszolsz kielégítően. Szted ez így rendben van, Kérdező?
(Most sem azt mondtad, hogy "köszi, hogy aggódtok értem, ez és ez történt azóta, hanem írsz valami hülyeséget. Így segítsen neked az ember jószándékkal...)
10/11 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek. :)
2015. febr. 20. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!