Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért pisilek már be megint?...

Miért pisilek már be megint? Olyan boldog voltam.

Figyelt kérdés
Több mint két hónapig nem pisiltem be, azthittem kinőttem, de pár napja már megint elkezdődőtt. Semmit sem csinálok másként mint azelőtt, nem tudom szabályzoni, csak jön, fel sem ébredek rá. El kéne menni orvoshoz, de olyan vagyok mint némelyek. Nem sok kedvem van magam az orvos elé tárni, főleg huszonévesen kínos ez. Olyan boldog voltam, elkezdtem barátnőtzni (még jó, hogy nem lett), nincs olyan ember aki ezt elfogadná.
2013. máj. 21. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

1. pszichés ok? (pszichológus, utánaolvasás hogy mi okoz ilyet)

2. szervi ok? [link]

Talán edzeni kéne a záróizmokat, az nemhogy 'ártani nem árt' de az egyik legkomolyabb edzés is amit ember végezhet.

2013. máj. 21. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem lesz kínos, hogy nem lesz kapcsolatod a bepisilés miatt? Na húzzál el az orvoshoz, hogy ne menjen tönkre az egész életed
2013. máj. 21. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
1 es ha jól tudom a férfiaknál nem záró izom van,az csak a nőknél.A férfiaknál egy szelep nyít -zár,ami a prosztatában van .Talán itt a gond a fiúnál is .Forduljál orvoshoz .Ez valami betegség lehet,amit gyógyitani kell .
2013. máj. 21. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
PC izom, amit linkeltem, az egész tréning a mély medencei izmok erősítéséről szól. Egyébként nem csak fontos gyógytorna, de nagy buli is, én már 12 kilós súlyt emelek (ott.)
2013. máj. 21. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Férfi intim torna, járj utána hol van most ilyen, vagy tölts le valahonnan, és szorgalmasan tornázz. De szerintem idegrendszeri dolog húzódik a háttérben.

[link]

2013. máj. 22. 06:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Kriston :D

Ez a nyugati lebutított verziója a taoista gyakorlatoknak?

Az az érdekes, hogy ezek annyira hatékony és jó dolgok, hogy még a koppintás is működőképes, jó hatású. Akkor az eredeti ?! :D

2013. máj. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!