Miért sötétebb a péniszen a bőr, mint a test többi részén?
Figyelt kérdés
Fehér emberekére gondolok2008. jún. 16. 23:05
1/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek.
Örökölhető sajátosság.
2/6 anonim válasza:
szerintem azzal lehet kapcsolatban, hogy alapállaportban össze van húzódva a bőr, ezért tűnik sötétebbnek. de ez csak egy tipp.
3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nem mindenkinek? (Mondjuk viszonylag keveset láttam még a sajátomon kívül, de azt hittem, hogy ez az alapszín). Köszi szépen.
2008. jún. 17. 21:21
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg a "májfolt" néven ismert dolog, ami egy ártalmatlan bőrfesték jelenség, nekem is van, sőt nem is csak ott.
5/6 anonim válasza:
Hmm nekem is ilyen, de csak akkor, amikor nem merev, tehát én ennek tudom be. Ilyen van egyébként a medencecsontomon lévő bőrnél, mindkét oldalon. Akkor ezek szerint nem retkes :) (fürdök rendesen)
6/6 anonim válasza:
Én is májfoltos vagyok (nem a májfolt betegség...) az péniszem, a kezem és az arcom bőrszíne sötétebb mint bárhol máshol a testemen lévő bőr. Most, hogy még a nyár alatt le is barnultam röhejes látvány, hogy milyen fehér pl. a mellkasomon a bőr, amikor oda teszem a kezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!