Ha valahol megborotválkozol ott hogy lehet megelőzni h érzékeny legyen, kipattogjon?
Utolsó válaszoló, fúúú, ha te azért csupaszítod, hogy ne takarja el a szőr, akkor valóban nagyon kicsi cerkád lehet!xD Viccesen nézhetsz ki, ha nem borotválod. De ha borotválod, akkor se lehet sokkal jobb a helyzet! xD
Egy épkézláb férfinek szőrrel együtt is látható az eszköz. És főleg ha sötét az a bizonyos szőr, akkor az nagyon szexi és vonzó tud lenni.
Nem szoktam ilyesmire rákeresni, de a kedvedért:
...visszavonom... mégsem találtam, amit kerestem, mindegy.
Tehát a lényeg, hogy undorító, ha a cerka körül lecsupaszítják! Főleg ha emellett a láb és a has nagyon szőrös, és azt otthagyják, az a tipikus majomkinézet, amire a borotvával rásegít, nevetséges. Ha pedig máshol is csupasz, és egy szem szőrszál nincs rajta, azt egyenesen műanyag.
Szopogatásra pedig a nyalóka és a cukorka való! ;-)
Gyerekek, ha valaki elkezdi borotválni magát, akkor ne csodálkozzon azon, ha pár év múlva, szőrösebb lesz a fehérhátú gorillánál is!
Akkor aztán tényleg nem fogják megtalálni a lányok azt az emberi "kakast"! a gorillának valószínűleg méreten felüli, mert a filmekben nyugalmi állapotban is, leelőzi a férfi nemet...
minél többet borotválja valaki, annál dúsabb és annál hosszabb lesz a szőrzet, az viszont zavaró és fájdalmat okozhat a partnereteknek!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!