Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valahol megborotválkozol...

Ha valahol megborotválkozol ott hogy lehet megelőzni h érzékeny legyen, kipattogjon?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul azért kopaszítod, hogy nagyobbnak tűnjön? Grat.
2013. máj. 8. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:
10-eske még nagyon fiatalka.
2013. máj. 8. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, fúúú, ha te azért csupaszítod, hogy ne takarja el a szőr, akkor valóban nagyon kicsi cerkád lehet!xD Viccesen nézhetsz ki, ha nem borotválod. De ha borotválod, akkor se lehet sokkal jobb a helyzet! xD

Egy épkézláb férfinek szőrrel együtt is látható az eszköz. És főleg ha sötét az a bizonyos szőr, akkor az nagyon szexi és vonzó tud lenni.

Nem szoktam ilyesmire rákeresni, de a kedvedért:

...visszavonom... mégsem találtam, amit kerestem, mindegy.

Tehát a lényeg, hogy undorító, ha a cerka körül lecsupaszítják! Főleg ha emellett a láb és a has nagyon szőrös, és azt otthagyják, az a tipikus majomkinézet, amire a borotvával rásegít, nevetséges. Ha pedig máshol is csupasz, és egy szem szőrszál nincs rajta, azt egyenesen műanyag.

Szopogatásra pedig a nyalóka és a cukorka való! ;-)

2013. máj. 8. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Úgy értem, az előző oldalon utolsó, szóval 10-eske.
2013. máj. 8. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2013. máj. 8. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Gyerekek, ha valaki elkezdi borotválni magát, akkor ne csodálkozzon azon, ha pár év múlva, szőrösebb lesz a fehérhátú gorillánál is!

Akkor aztán tényleg nem fogják megtalálni a lányok azt az emberi "kakast"! a gorillának valószínűleg méreten felüli, mert a filmekben nyugalmi állapotban is, leelőzi a férfi nemet...

minél többet borotválja valaki, annál dúsabb és annál hosszabb lesz a szőrzet, az viszont zavaró és fájdalmat okozhat a partnereteknek!!

2013. máj. 13. 20:06
 17/17 anonim ***** válasza:
borotvagyáros, kozmetikus és bőrgyógyászbiznisz
2013. máj. 14. 13:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!