Kb 1 hete feltűnt, hogy valami más odalent, ma fürdés közben, kb fél órája jobban megnéztem, és a jobb herém ~fél centivel nagyobb mint a bal, ez probléma, vagy normális?
Figyelt kérdés
Nagyon sok betegségnek az egyik tünete a fájdalom mentes here megnagyobbodás :// és baromira félek, hogy valami komolyabb bajom van, Urológushoz viszont nem merek fordulni... 16/F2013. máj. 3. 19:21
11/17 anonim válasza:
hm... menj el vele urulógushoz nézze meg a golyóid
12/17 anonim válasza:
annyit beszéltünk erről, hogy tegnap nekem is nyilalni kezdett a bal herém
13/17 anonim válasza:
en egeszsegugyet fejeztem be es biztonsaggal tudom mondani h az tok normalis. az ugyan olyan mind hogy a noknek az egyik melluk nagyobb mind a masik. a fajdalmat meg tobb mind valoszinu csak bekepzeled mert felfedezted h az egyik hered nagyobb es akkor csak azon jar a fejed es akk az ember sok dolgot behalucinal. de ha ez teged nem nyugtat meg akkor menj el urologushoz es kerj tole tanacsot. semmi szornyu se szegyen nincs abba ha orvoshoz fordulnal.
14/17 anonim válasza:
És hogy fejezted be az egészségügyet, ha írni sem tudsz ?
15/17 anonim válasza:
Bár, hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem is volt ilyen tünetem. Mindenki szerint ez tök normális, de én elmentem urOlógushoz és hererákom volt... Ennyit a sok tudatlan idiótáról, akik diagnosztizálnak látatlanban a neten keresztül és nyugtatgatnak, hogy ez nem gáz.
16/17 A kérdező kommentje:
Heregyulladásom volt. Kezdett elviselhetetlenné válni a fájdalom, lépni alig tudtam, akkor mentem el az orvosomhoz.
2013. júl. 3. 17:48
17/17 szamo77db válasza:
Minden férfinak nagyobb az egyik heréje. Általában a bal, de ha fordítva van, az sem baj. Nekem is a jobb oldali a nagyobb. Nekem volt egy vesekövem és akkor megtapintották a heréimet is a kórházban. Nem fáj, nem egy nagy dolog. El kéne menned orvoshoz, hogy utána megnyugodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!